<

Чутки над БУГом: Володимир Гавриш готується очолити Зе-команду Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:50 | 10.12.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
333
/ коментарів 14

За неофіційною інформацією, наявною у журналістів сайту «БУГ», Володимир Гавриш, уродженець Нововолинська, а тепер житель міста Києва, керівник юридичної кампанії «Гавриш і партнери», готується і прагне очолити Зе-команду Нововолинська.

Фото з президентом Зеленським з підписом “Підтримую президента. Підтримую Україну” Володимир Гавриш опублікував у фейсбуці 10-го грудня.

Як стало відомо БУГу, раніше Зе-команда на вищому рівні у Нововолинську робила ставки на Андрія Лесіва.

Однак плани на представника партії президента змінилися. Як розповідає інсайдер, готується зайняти місце Лесіва Гавриш.

Нагадаємо, попередні виборчі спроби Гавриша були не дуже вдалі.

У 2010-му році він балотувався від партії Віктора Ющенка «Наша Україна» в одномандатному окрузі в місті Нововолинську і зайняв третє місце.

А у 2012-му році, вже як керівник громадської ініціативи «Наше майбутнє», розгорнув кампанію до парламенту в окрузі №21 із центром у місті Ковелі. Але з невідомих причин так і не зміг зареєструватись як офіційний кандидат.

У 2016-му році Володимир Гавриш очолив на Волині політичну партію «Розумна сила», яку за інформацією ЗМІ фінансували чиновники епохи Януковича.

У 2019-му році Володимир Гавриш підтримував кандидата у президенти Романа Безсмертного.

Тепер же він шукає підтримку для того, щоб показати себе на місцевих виборах 2019-го. І ідеальний варіант для цього – це Зе-команда, яка поки що лишилася без лідера у Нововолинську.

Це – інсайдерська інформація. Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com

Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність.
Західна Волинь заслуговує на значно більше правди!




коментарів: 14
    • Гавриш – це якраз кандидат для нашого електорату. Молодий, амбітний, розумний. Не зупиняється на досягнутому. В постійному пошуку та русі. Цим дуже нагадує мені мого кумира Гузя. Я і моя бабуся будемо голосувати за нього, якщо програму викладе.

  1. Та вже зе команда не в авторитеті.Рейтінг пішов стрімко до плінтуса. Наобіцяли багато, зробили нуль цілих нуль десятих. Тарифи зробили для людей ще гірші. На місцевих виборах їм нічого не світить. Хоч з гавришом, якого ніхто в Новіку не знає, хоч без гавриша. На наступних виборах переможе той кандидат, хто знизить людям комуналку , особливо за тепло та воду. Переможе той, хто прожене на пенсію Гаврилюка. Отакі справи в нас , малята. Квартал 95 в Новіку вже не прокатить

    • Нова влада все для цього робить, але щось туго в неї це виходить.
      Тільки при зниженні вартості енергоносіїв- знизяться ціни на КОМУНАЛЬНІ ПОСЛУГИ!!!!

  2. Для інформації: Лесів приймав участь тільки в першому турі президентських виборів, а до другого туру і виборів до парламенту і до партії “Слуга народу” він ніякого відношення не має.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер