<

Чутки над БУГом: Сторонського та Сапожнікова призначили заступниками голови Володимир-Волинської РДА

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:40 | 18.05.2021 / Володимир, Нововолинськ / , /
Перегляди
139
/ коментарів 20

18-го травня БУГу стало відомо про призначення ексмера Нововолинська Віктора Сапожнікова та колишнього секретаря ради Андрія Сторонського на посади заступників голови Володимир-Волинської райдержадміністрації.

Нагадаємо, 9-го квітня Президент України Володимир Зеленський видав розпорядження про призначення голови Володимир-Волинської РДА. Ним став Юрій Лобач.

Обличчя старої влади Нововолинська хочуть будь-якими способами лишитися при владі та шукають “крісла”.

Як повідомили БУГу, Лобач призначив своїм першим заступником Сапожнікова, заступником – Сторонського.

Це – інсайдерська інформація. Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com
Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність. Західна Волинь заслуговує на значно більше правди
.




коментарів: 20
  1. Як Парашенко мріє повернутися так і ВікторБорисович таки напевне не полишає надії, адже влада – наркотик. Коли уходили то крутили в голові: Айлл бі бек!:)

  2. А чого «шукають крісла»? Їм що, законодавство заборонило працювати? Чи посади віднині можна займати тільки «майбахам»?

  3. Так Гузь казав,що “посадить”…. Ось-знайшлось крісло. Ще Мороза,Гаврилюка прилаштувати…

  4. Удачі призначеним особам і респект. Так тримати. Яка ж реакція буде від депутата Гузя?

  5. Два “спеціаліста”… Закон про ринок землі будуть реалізовувати “по повній”…А я ж колись говорив- його потрібно відправити в Київ на підвищення.

  6. Ганьба Лобачу, коли в нього такі непотопляємі заступники. Ганьба Погуляйку, коли в його команді такі кадри.

  7. КАПЕЦ сапог продав коптюкові пів нововолинська а тепер і донас йде люди що твориться недовіру Гузю і його заступникам побачили люди твою справжню команду нарешті

  8. оподаткували злодії й так на все народ України стоп досить .люди недопустіть до нашої землі сапога і сторонського продадуть всю нашу землю. пс до адміна. недай бог коментарій невиставиш!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа