<

Чутки над БУГом: Мери Володимира-Волинського та Нововолинська готуються до виборів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:45 | 17.06.2019 / Володимир, Нововолинськ / /
Перегляди
52
/ коментарів 26

“Вічні мери” Володимира-Волинського Петро Саганюк та Нововолинська Віктор Сапожніков готуються до місцевих виборів та “розкручують” свої медіа-ресурси.

За інсайдерською інформацією “БУГу” стало відомо, що на своїх нарадах у міській раді мери дають накази активно доносити інформацію про їх діяльність на сайтах, приділяти увагу публікаціям в фейсбук, робити репости, а також коментувати критичні дописи на захист влади.

Інсайдер повідомляє, що Саганюк готується вшосте перемогти на виборах мера. Для медіактивності у Володимирі-Волинському було створене нове інтернет-видання «Княжий град», на якому активно піарять володимир-волинського міського голову. Сайт критикує ймовірних конкурентів Саганюка на мерське крісло. Першими “під вогонь” потрапили Констянтин Зінкевич з Самопоміччю та Максим Климюк і Олег Борбелюк, яким приписують кураторство над проектом ЗЕкоманди. Наступною “жертвою” видання, судячи з хронології подій, може стати Микола Юнак.

Молоді помічники Саганюка, яких він висуває сьогодні на передній план: перший заступник Ярослав Матвійчук, секретар міської ради Олег Свідерський та керівник міського підприємста «Теплокомуненерго» будуть потрібні лише для того, щоб розірвати голоси виборців. Така схема є звичною на енних виборах міського голови Володимира-Волинського, та й Нововолинська також.

Після перемоги Зеленського “вічні мери” бояться, що можуть лишитися влади. Через медіа та фейсбук простеляють доріжку до крісла, точніше – можливість не втратити його.

Аналогічно ситуаціїї в Володимирі-Волинському, промальовується картинка в Нововолинську. Тут же в Віктора Борисовича є сайт Нововолинськ.com.ua, який енергійно почали просувати. Особливо активізувалися прибічники міської влади у фейсбуці. Пишуть публікації, поширюють новини, коментують пости.

“За неугідну поведінку у фейсбуці працівники міської ради “отримують на горіхи”. Тому як, їхні коменти, дописи, вподобайки, репости роздруковують та зберігають у папочках”, – каже інсайдер.

Це – інсайдерська інформація. Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com
Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність. Західна Волинь заслуговує на значно більше правди!




коментарів: 26
  1. Не знаю що там з Саганюком, але з Сапожніковим ситуація цікава… Зібрався у “вирій”? З якою партією? Чи знову на мера? БПП вже немає, ЄС… ЗЕ… Це точно буде тест на” притомність”громади Нововолинська і керівництва партій. Ніколи не проголосую за партію, яка “пригріє” такого екземпляра.

    • Нововолинськ голосуємо за молодь!!!! МІСТО стоїть там само 20 років без змін . Потрібно розбудовувати інфраструктуру робити все щоб людям в місті було комфортно а не меру;!!

      • Не будь таким швидким, хлопе! В нас демократія. Громада сама вирішує кому оказати довіру!

  2. якщо буде прийнятий новий закон про вибори , де планується двохтурове голосування за мерів всіх міст , то Саганюк може програти любому з майбутньому опонентові так як це сталося з Порошенком …

  3. Пенсіонерів треба кудись вивезти з Нововолинська щоб змінити мера.))))

    • Не всіх! Тільки тих, хто на дачі на “скотовозах” їздить. Це його”клієнти”.

  4. Цим льоліку і боліку пора вже про ВИБОРИ місць “за насипом” думати, а не лізти куди вони лізуть

  5. Міський голова Віктор Сапожніков – це капсула часу. Комуністична і скам’яніла. Запечатана навіки вірною службою тоталітарному минулому. Виходу у діда нема: або на голову ОТГ, або в буцегарню на нари. Він вже НІКОЛИ не зміниться. Був шанс, проте за стільки років перебування, він його сам і змарнував через власну зажерливість та індивідуальні особливості вдачі – жорстокість і відсутність співчуття.
    Якщо пенсіонери знову оберуть його, а молодь знову не прийде на виборчі дільниці, щоб проголосувати за молоду, із європейським світосприйняттям людину, рештки поваги до молодих виборців міста у мене зникнуть зовсім. Молоді повинні творити світ!
    А не зашкарублі в авторитарному світогляді діди і бабусі. Молодим – ШИРОКИЙ шлях! Хай Екс-голова ВОДА О. Савченко, що назвав Нас “чарівним містечком” і вмовляв мешканців трохи не на колінах благати, щоби він нас не покинув – хай забере його “вічного і святого” до свого Києва, куди нещодавно, із ганьбою, прибув. Бо ЦЕЙ нам, тут вже давно остогид!

  6. “Будуть чергові, чи позачергові вибори, я балотуватися на посаду міського голови не буду. Не женіть мене, без мене. Я ще раз заявив, і більше говорити на цю тему не збираюся. питання закрите, я балотуватися не буду”, – акцентував Петро Саганюк.

    Міський голова Володимира-Волинського додав, що бачить наступником молоду людину, у віці до 40 років.

    “Є запит на молодих людей? Хай приходять молоді люди. Міський голова повинен бути до 40 років. Я не вічний”, – сказав Саганюк.

  7. Повірте нехай прийде краще команда зе і вставить оту моллдіж до 40 від пенсіонерів бо то ще ті керовці)))хочуть лизнути міького корита за рахунок громади

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця