<

Чоловік розрахувався підробленими доларами в ювелірному магазині Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:29 | 30.04.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
3
/ коментарів 16

14-го квітня у Нововолинську невстановлена особа в ювелірному магазині купила вироби на 950 доларів, які виявилися підробленими.

Чоловік шляхом обману і зловживання довірою, під виглядом придбання, заволодів у продавця ювелірними виробами із золота 585 проби. Про це йдеться в ухвалі Нововолинського міського суду від 19-го квітня.

У магазині купили ланцюг, довжиною 55 см і вагою 16,92 г та підвіску-хрест, вагою 6,52 г на загальну суму 31 126 грн. Чоловік розрахувався за ювелірні вироби 19-ма банкнотами номіналом по 50 доларів.

Покупець-шахрай придбав товар за підроблені гроші. На 5-ти доларові банкноти були наклеєні цифри «0».

По даному факту було внесено відомості до ЄРДР за попередньою правовою кваліфікацією ч.1 ст.190 КК України – шахрайство.

Керівник Нововолинського відділення поліції зазначив, що подібний випадок шахрайства трапився і в селищі Ратне. Злочинець не місцевий.

Триває слідство.




коментарів: 16
  1. А що можна доларами розраховуватися?Молодець, не бачили долларів нема чого брати !!!!

  2. Гівнюк-Молодець!!!Нехай слідство розбереться чому доларом приймають оплату,і не компетентні в цьому.Позорище!!…

  3. Дивлюсь і дивуюсь – скількох (по смайликах) людей ощасливила ця”радісна новина”,ЗАЗДРІСНІ ПОЛІШУКИ ….!!!!

  4. правильно написали-жадность фраера погубит. порахували долар по занижений цини-продавець думав ще на курси заробит..а тут

    • Вже виявляється красти – то ВЧИНОК ГІДНИЙ, а от оплату прийняти у валюті , то “найганебніше , що є”.І , впевнена, що вся ота “чеснота” , яка тут калякає, сама не один раз міняла гроші і на базарі і ….

  5. А звідки мають набирати продавців??? Підкажіть, якщо такі розумні… Можливо знаєте, якийсь університет де навчаються на продавців???

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер