<

Чоловік, який після удару підлітка потрапив у реанімацію Нововолинська з тріщиною в голові, помер

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:34 | 8.03.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
50
/ коментарів 35

7-го березня у реанімаційному відділенні НЦМЛ помер чоловік, який отримав тяжкі тілесні ушкодження після удару неповнолітнього.

Нагадаємо, вночі з 2-го на 3-те березня між 15-річним хлопцем та чоловіком – учасником АТО, якому близько 40-ка років, стався конфлікт. Останній перебував у важкому стані без свідомості, травми виявилися несумісні з життям.

Поліція по камерам відеоспостережння встановила, що підліток ходив по місту та “стріляв” цигарки. Підійшов і до потерпілого, між ними виник конфлікт.

15-річний хлопець наніс удар, внаслідок якого чоловік впав на землю. В атовця була тріщина в голові від одного вуха до іншого. Він помер у лікарні.

Проводяться відповідні слідчі дії. Судмедекспертиза має встановити чи використовувався при ударі сторонній предмет і внаслідок чого отримані тяжкі тілесні ушкодження, які потягнули за собою смерть (безпосередньо від удару чи після падіння). Це все буде впливати на кваліфікацію злочину.

Неповнолітній не притягувався до відповідальності, але вже потрапляв у поле зору правоохоронців.

Триває слідство.




коментарів: 35
  1. Скільки можна з такими уродами церемонитись? Чого не ввести смертну кару для неповнолітніх нелюдей тіпа цього сцикуна та вбивць Каті Литкіної?

  2. По поводу вбивць Каті так я згідна і підтримую, а по поводу смерті воіна АТО ми ж не знаємо за що та дитина його вдарила? Можливо він захищався,можливо це нещасний випадок. Співчуття рідним і близьким загиблого, справедливого розслідування в цій справі.

      • Ні,саме дитина. Якщо винен, то накажуть. Але ті хлопці, які приходять з АТО,не мають жодноі реабілітаціі. Вони не можуть адаптуватися до мирного життя. Тому що там сталося між покійним і хлопцем ніхто не знає. А виблядок це убивця Каті, авганця. Поки не доведена вина дитини, його не можна обзивати.

          • По перше я не захищаю нікого. Але вина того вювю”виблядка” ще не доведена. По друге моя дитина по ночам спить дома.

        • Всі не можуть адаптуватися до мирного життя? Так от категорично? Я жінка воїна АТО, в мене є друзі воїни АТО і всі вони прекрасно адаптувалися. Крім тих, що не вижили, звичайно.

    • Діти не ходять вночі по місту і сігерети стріляють. Впевнений на 100 проц що це тупий ауе аутист, які зараз плодяться по місту

  3. Через пекло пройшов, і лишився живий… А в рідному місті якийсь сцикун за цигарку вбив. (((

  4. Дитина? Чого та дитина в 2годині ночі ходить по вулиці і “стріляє” сигарети? На що дивдяться батьки?
    А воїн АТО був спокійним чоловіком.
    В статті чітко написано, що 15річний вдарив чоловіка, а не навпаки. Це таке виховання, що можна підняти руку на людину вдвічі за себе старшу.
    Хай тепер відповідає 15річний разам зі своїми батьками.

  5. На кіл таких саджати козлів малолітніх,він буде двльше жити,а людмни вже немає!!! Цей хлопець був зовсім не конфліктною лбдиною,знала його,а бити так,щрб вбити!!!

  6. Скільки новин вже було що малолітні травмують дорослих..що це робиться з тим Нововолинськом

    • Що робиться? Малий в хорошій формі мабуть був, а старші такі як атовець, наркомани скурені спившиїся, чого ніхто не бере до уваги шо самі правоохоронці кажуть, що малий нікого не чіпав, і якийсь атовець видно бидло, приходить до якогось сопляка 15 річного сигарету просити, він не думав що той може не курить взагалі?? А вбити бухого багато не треба розуму, вдарив і той впав в бардюру головою й кінець.

      • Пеця казав шо а нас найкраща армія в єуропі! Всі, тіпа, бояться наших героїв. А тута малолєткі героїв вбивають за сигарету

  7. Дві схожі ситуації а яке різне бачення Дитина не вештається серед ночі це по перше а друге атовець це не клеймо

  8. Дитина не вештається серед ночі не просить сигарет а атовець це не клеймо

  9. Написано ж, що камери “бачили”! Значить видно хто кого перший вдарив. А, взагалі, той “дитина”, виродок, гарно вихований батьками! Раз на старшу людину руку підняв. Хай батьків дома гатить, дякує за блискуче виховання.

    • Читаючи коменти захисників вбивці Зазисника України, починаєш розуміти, що частина суспільства морально хвора. В США за вбивство військоаого ветерана гарантована смертна кара. А як такий злочин скоїв неповнолітній, то в тюрмі він сидить до своїх 18 років й, ласкаво просимо на електричний стілець! Бо там Закон і Порядок.

  10. Про то что участники АТО плохо социализму имя неправда. У меня в подъезде их четверо. И ещё несколько в соседнем живёт. И я на них ничего плохого сказать не могу. Так что обобщать ненужно. А что касается подростка так тут уже установили что в поле зрения полиции попадал. Значит за ним что то уже было. Кроме того что бы череп треснул от уха до уха нужно бить чем то более существенным чем кулаком. И адекватные меня поймут. Так что подросток готовился к гопстопу. А дай закурить это повод только. При чем достаточно старый. Так что подросток выблядок. И ему пофиг было кому череп проломить. И вы уважаемая защитница детей и знаток великий тех кто из АТО возвращается сначала подумайте а потом говорите. Потому что если бы на пути того подростка ваш ребенок встретился то он бы ему проломил голову.

  11. Чому 15 річний хлопець ходив і стріляв сигарети в ночі???

    Як можна взагалі малому гамнюку так себе вести…

    Він має отримати по заслузі а інші урок … і для батьків теж привід задуматись що ми ростимо

  12. Малолітній вбивця.Він ночами цигарки стріляє. А де його батьки. Що ж із нього далі буде. Таких потрібно ізольовувати від суспільства.

  13. Батька тої” дитини” відправити в АТО, самого винуватця в колонію до повноліття, а потім в тюрму, а матір хай заробляє і сплачує матеріальне відшкодування сім’ї загиблого…

    • І що з батьком буде в АТО зрозуміло, йому так просто не попустять, а що “дитиною” буде то вже питання, а взагалі обоїх на схід, і маму хай борщ готовить може дойде.

  14. Ебать вы тут эксперты. Знаю лично и умершего и “убийцу”.
    Так вот, умерший был далеко не спокойным, у него легко могло клемы сорвать, плюс он там что-то поссорился с кем-то.
    А “убийца” – парень с неблагополучной семьи, без отца, мать часто в запоях и водит домой собутыльников.
    Не важно что он делал в 3 часа ночи на 15ом, может мать привела ебаря и выгнала, может еще что, вам это неизвестно.
    Что бы сделали вы на месте парня, который захотел курить, решил попросить сигарету, а его начали трясти как грушу, не ударили бы вы обидчика в ответ?

    • Сьогодні випадково взнала хто загинув. Працювали разом на Кроноспані. Дуже шкода, хороший був хлопець, спокійний і не конфліктних. Вічна пам’ять йому.
      А ви “експерт грьобаний” закрийте рота і не говоріть на нього погано. На рахунок 15 літнього виблядка скажу одне, мого сина минулого року такі самі гамнюки по дорозі до дому побили, сигарету попросили. Бидло воно і є бидло і захищати таких не треба, місце таким в тюрмі!!!

  15. Відгукніться ті з Нововолинська хто ішовши на роботу вночі, або ввечері отримав на горіхи від малолітніх стріляльщиків сигарет я знаю пару чоловік шахтарів і у кожного є такі знайомі,а ця дитина- виблядок можливо був в одній із таких компаній і дам 100 процентів в той вечір він був не один такі поодиноку не тусуються, так вдарив він ,а компанія стояла поруч.

  16. А як лікує наша нововолинська лікарня? Хто попадає в лікарню з травмою голови гарантовано не виживає… Може треба спитати не тільки з того хто завдва травми але той хто надавав допомогу?

  17. Я теж атовець і не вірю що малолеткі удар такий щоб від удару вирубити дорослого мужика щоб той впав напевно внього вруці був кастет або камінь

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер