<

Черговий дебош на мікрорайоні Шахтарському в Нововолинську: молодики влаштували бійку, п’яний чоловік напав на поліцейських

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:25 | 7.06.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
31
/ коментарі 32

Ввечері 6-го червня на мікрорайоні Шахтарському в Нововолинську поблизу 31-го будинку трапилася бійка.

У сутичках брали участь кілька чоловіків, розповідають очевидці. Зазначають, що хулігани перебували в стані алкогольного сп’яніння.

На місце приїжджала “швидка” та три наряди поліції, говорять свідки події.

Розповідають також, що по приїзді правоохоронців зібралося багато молодих людей. Один із учасників бійки конфліктував з поліцейськими, бив ногами службовий автомобіль.

Як зазначили в Нововолинському відділенні поліції на сторінці в фейсбуці, на лінію “102” надійшло повідомлення, що поблизу будинку однієї із вулиць Нововолинська відбувається бійка між чоловіками. На виклик негайно виїхав наряд сектору реагування патрульної поліції Нововолинського відділення поліції.

На місці події один із учасників конфлікту, 31-річний чоловік, перебував в п’яному вигляді, поводився агресивно, на законні вимоги працівників поліції не реагував, почав чинити їм опір та напав на поліцейських.

Про подію відразу повідомили чергову частину відділення поліції, на місце прибула слідчо-оперативна група та додатковий наряд сектору реагування патрульної поліції.

Правоохоронці затримали підозрюваного згідно зі ст. 208 КПК України. За даним фактом відкрито кримінальні провадження за ч.2 ст. 342 та ч.2 ст.345 КК України.

Зараз чоловік знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання, за вчинене йому загрожує тривалий термін позбавлення волі.

Читайте також:

Агресивна поведінка та непокора працівникам поліції: показали, як затримували хуліганку на «п’ятачку» в Нововолинську




коментарів: 32
  1. За таку поведінку в США вже б застосували зброю. Поліція молодці, шкода що закон не позволяє діяти жорсткіше, тоді було б менше таких порушників!

    • Поліція робить свою роботу і це правильно! Таке наглоття треба садити і поповній! Страх загубили! Скільки можна вже дивитися на таке нахабство! В наш час і так не легко жити!

  2. Бидло!!!Таких треба дубинкою по голові і на пару суток в ізолятор щоб мав якусь повагу до поліції і до людей!

    • Правильно! Давно пора нарваних на місце ставити! Роспустилися завсім! Такого нахабного неподобствою ні в якому разі не можна попускати!

  3. Бидло… таких треба як протверезіють у центрі на площі прикувати шоб місто знало своїх героїв.

  4. Ганьба такій нашій Поліції, і за “таку роботу” ви отримуэте від 10 000 грн заробітної плати з наших податків. Це просто не робота а відбувальщина, ганьба вам, потрібно взнати хто виїжав на виклик і був там при виконанні своїх службових обовязків і винести догану за незадовільне несення служби, мені стидно за нашу поліцію, як вам не соромно робити вигляд що ви працюєте. З вас знущаються і сміються правопорушники, а ви з ними граєтесь. Ви ж Поліція у вас є обовязки, ви наділенні повноваженнями боротися, і затримувати таких дибоширів а ви їх боїтеся і незнаєте що з ними робити. Подивившись відео я просто в шоці, немає в нас Поліції в Нововолинську, а звідси і випливає результат висока злочинність і нерозкритття злочинів, бо вас ніхто не боїться потрібно змінювати керівництво і таких працівників. Одним словом немає кому затримувати таких хамів і дибоширів.

    • Так закрили цього бидлюка в тюрягу , а ти хотів щоб його застрелили чи задушили як в Америці , потім ти який «косить» від армії ходив би з друзями розграбляв би магазини. Там наскільки відомо набирають на службу в поліцію то піди попрацюй , покажи себе , чого ховаєшся?

      • А він аби поговорити. Типу з розряду тих яким не догодиш. Постійно все їм не так.
        Вживу такі люди просто не грамотні, тупенькі і недалекі.
        На таких просто не звертати уваги, і воно саме заглохне.

  5. Пора розформовувати НВ ВП і вводити Національну гвардію або пряме президентське правління.

  6. треба усувати причину а не наслідки.
    накрити точки нелегального продажу сивухи!може менше пити стануть -мозги почнуть прцювати.ввести патрюлювання.

  7. За яке слово мій коментар видалили??? Чи ви пропонуєте таких по голівці гладити та відпускати?

  8. Я бачу, судячи по коментарях, вас все влаштовує, тоді вуаля — маємо те що маємо, бидло воно і в Африці бидло, а з цього і випливає що ви покриваєте бандитизм і незаконність — бо ви і є ті порушники і бандити (покриваєте цих поганців). Тоді для вас все нормально, для вас значить нічого змінювати непотрібно. А розумні люди — які мають голову на плечах, робіть свої висновки.

    • Цим вулицям потрібен герой…

      Станеш Шахтарським Бетменом, чи Людиною Пуком ?

      • Я бачу ти надивився фільмів багато, то спустись на землю і зніми свої розові окуляри,і подивись навкруги, а вже тоді пиши коменти і думай своєю безтолковкою .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер