<

Через зростання ціни на газ у Нововолинську підвищили тарифи на тепло

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:32 | 15.11.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ коментарі 3

15-го листопада у Нововолинську ухвалили нові тарифи на теплову енергію та послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води.

Востаннє тарифи змінювалися 1-го жовтня, однак у зв’язку з тим, що 1-го листопада зросла вартість природного газу на 23, 5%, знову виникла така необхідність.

На засіданні виконкому затвердили такі тарифи:




коментарів: 3
  1. І це через 10 днів вони будуть з голодоморами носитися… Ось де справжній сучасний холодомор-геноцид!!! Падлюки, дозвольте встановлювати “автономку” та підвищуйте собі ті тарифи на тепло хоч до усрачки!!!

    • + Чому населенню тарифи підняли на 300 гривень, а бюджетним установам та загадковим “іншим споживачам” – понизили на 200??? Це що – тепер кожна чиновницька срака, трясця її б вхопила, для перебування у теплі вимагає дотацій від пересічного нововолинця?!!

  2. + Чому населенню тарифи підняли на 300 гривень, а бюджетним установам та загадковим “іншим споживачам” – понизили на 200??? Це що – тепер кожна чиновницька cpaка, трясця її б вхопила, для перебування у теплі вимагає дотацій від пересічного нововолинця?!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця