<

Через балкон сусідів у Нововолинську чоловік пробрався в квартиру колишньої дружини та влаштував дебош

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:38 | 20.02.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
3
/ коментарів 7

Опівночі 20-го лютого у квартиру на мікрорайоні Шахтарському в Нововолинську через балкон сусідів на другому поверсі чоловік, який вживає наркотичні засоби та обвинувачується у крадіжках, увірвався до помешкання колишньої дружини та почав дебоширити.

Перебуваючи у стані сп’яніння, вочевидь наркотичного, молодик ймовірно з допомогою вікна на першому поверсі та газової труби пробрався на балкон другого поверху, який межує з балконом його дружини. Переліз на її балкон та ввійшов у помешкання, почав кричати та агресивно себе поводив.

На щастя жінка, яка проживає з двома дітьми, була вдома не сама. Щоб вгомонити дебошира на допомогу прибігли сусіди.

“Він мені півтора року надокучає, постійно приходить, вимагає гроші, влаштовує скандали на очах в дітей та погрожує. Цього разу також приходив ввечері. Я стараюся вирішити з ним конфлікти мирно, адже боюся за своє життя і дітей. Злякавшися, що навідається знову, попросила сестру та її чоловіка приїхати до нас. Перед тим як увірвався до квартири через балкон телефонував і казав, що прийде з ножем, а я навіть не встигну викликати поліцію.

Ми дуже злякалися, коли побачили в кімнаті чоловіка. Був агресивний і його довелося “скрутити”. Та він так виривався, що ми троє не змогли його стримати. Дякувати Богу, на допомогу прибіг сусід. Сусіди викликали поліцію. Поки приїхали правоохоронці, чоловіка тримали”, – розповіла жінка.

На місці правоохоронці склали протокол про подію. Та чоловіка довелося відпустити, адже підстав для затримання згідно законодавства немає. Побоюючись його повторного візиту, жінка серед ночі зібрала дітей та поїхала до сестри.

Звертатися на 102 вона змушена була й вдень, 20-го лютого, бо колишній чоловік висловлює погрози спалити будинок її сестри.

“По факту незаконного проникнення внесено відомості до ЄРДР за ст. 162 ч. 1 ККУ. Покарання передбачене за дане діяння – обмеження волі на строк до 3 років. Злочин невеликої тяжкості, тож затримання особи по ст. 208 КПК не передбачено”, – прокоментували ситуацію в поліції.

Окрім того, 28-річний мешканець Нововолинська скоїв у місті кілька крадіжок, в тому числі з квартир. Обвинувальний акт щодо нього винесли у 2019 році та передали до суду. Чергове засідання відбудеться 24-го березня 2020 року.

Чоловіка обвинувачують у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.185, ч.2 ст.185, ч.3 ст.185 КК України.




коментарів: 7
  1. Та чоловіка довелося відпустити, адже підстав для затримання згідно законодавства немає.

    А проникнення в оселю та загроза життю не є підставою ?

  2. Получається шо навіть не треба в ту поліцію звонити і себе нервувати .краще прибити того наріка тихенько.

  3. Легко сказати,простих сметрних легше закрити чи посадити.Його права ущімляються на кожному кроці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер