<

Автобус не пропустив Опель, постраждали пасажири легковика: повідомили подробиці ДТП у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:16 | 24.06.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
36
/ коментарі 34

У Нововолинську автобус не надав переваги в русі автомобілю, внаслідок чого відбулося зіткнення. Дві людини постраждали.

Нагадаємо, ввечері 23-червня на виїзді з 15-го мікрорайону трапилася ДТП.

Як повідомив начальник Нововолинського відділення поліції Василь Бучинський, при виїзді ГРПП та СОГ на місце події було встановлено, що автобусом «Setra» керував житель Нововолинська, 1962 року народження. Рухаючись по проспекту Степана Бандери та повертаючи ліворуч на вулицю Луцька, він не надав переваги у русі.

Водій автобуса допустив зіткнення з автомобілем «Opel Vectra», яким керував житель села Грибовиця Іваничівського району, 2000 року народження. Легковик рухався по головній дорозі Володимир-Волинський в напрямку Нововолинська.

Внаслідок ДТП двоє пасажирів, які перебували в легковому автомобілі, отримали тілесні ушкодження. Житель села Шистів Володимир-Волинського району, отримав забійну рану потилиці, не госпіталізовувався. Жителька Нововолинська – закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забійну рану нижньої губи, була госпіталізована в хірургічне відділення Нововолинської ЦМЛ.

Транспортні засоби зазнали механічних пошкоджень.




коментарів: 34
    • Від 100 до 130 км/год. З пасажирами, без ременів безпеки, у стані алкогольного сп’яніння.
      Плюс, вина ще є водія автобуса, який знехтував, ПДР і вискочив на головну. Винні обоє водіїв. Жалко пасажирів.

      • Водій був на підпитку. Є експертиза. Водій порушив швидкісний режим. Є гальмівний шлях і тд. Водій автобуса теж порушив, виїхавши на головну.
        Тобі дитино певно років 18-20, що захищаєш своїх “пациків”))))???

    • По перше водій автомобіля був у тверезому стані, по друге водій автобуса мав пропустити легкову машину, а він цього не зробив і тим він порушив правило дорожнього руху! І хочу запитати ви там були, що кажете, що водій автомобіля був не в тверезому стані чи ви може аналізи брали???

  1. Так легковик заїхав автобусу в зад то які ще можуть бути питання хто винен? ! Чи якщо виїзджати з 15мікрорайону то потрібно чекати ще з Володимира коли проїдуть автомобілі? Немає логіки ніякої . Тим більше свідків ніхто не опитував як усе сталося і дійсно з легковика були випивші.

    • Я була там коли сталося ДТП, в легковику пяних не було, був пяний водій автобуса!!!

      • А я пасажир автобуса. Все навпаки. Хоча не захищаю водія автобуса.
        Твій “дружок” був в “хлам”. І повіз людей в такому стані.
        Не дай Бог, дитино, щоб ти була в тій машині…так як ти його захищаєш…

    • В легковику люди їхали в тверезому стані! Я бачив як трапилась аварія, водій автобуса не пропустив легкову машину!!!

  2. Для виправлення ситуації вистачить двох фонарних стовпів із нормальними LED світильниками, а то там вночі темінь, з траси звертаєш, майже навпомацки. Але наша міська влада вважає, що оновлення святкової ілюмінації – це все ж важливіше…

  3. Сьогодні їдучи в маршрутці, на цьому ж перехресті водій маршрутки викочив на головну по якій рухався автомобіль якому прийшлось гальмувати… І по вашому то правильно??? Водії маршруток їздять як захочуть, бо в них є всі переваги. Я вам скажу це не переваги це наглість…

  4. Ви всі такі правильні, всі кажуть шо в легковику були п’яні. Люди ви там були? Ви бачили це все? Не нада говорити чого не знаєте.

  5. В легковику були тверезі!!!
    Там в всіх брали аналізи на алкоголь і підтвердили що підвипивший був водій автобуса!!

    • Підтвердив хто? Є докази?
      Чи захист “корєша” “малолєтнього”?
      А вот в мене зовсім інша інформація. Не захищаю водія автобуса, він вискочив на головну! Но і дурачок з молоком на губах гнав як скажений з пасажирами і на підпитку. Як таке, захисниця алкашні питущей, яка робить що хоче, їздить як хоче і порушує закон, особливо вночі біля закладу ForYou?????

  6. Від вас аж тошнить , водітелі маршруткі роблять на дорогах шо хочуть , і не тікі там вони виїжають як дибіли , водій маршруткі має даже передбачити шо хтось може бути п’яний за рульом , і виїжати ненада ,бо не всі пропустять , встигнуть затормозити , або апять же п’яні їдуть, а пострадати можуть люди , за яких вони ніколи не думали , бо в них ж стажу 120 років!!!!!

  7. Я був в цюму автомобілі і бачив як все сталось в легковику всіх брали аналіз на алкоголь не кого він не був підвищений незнаю чи водій автобуса був випившиший но замість того щоб нам допомогти вибратись з машини він стояв чухав голову. ШВИДКІСТЬ була ДО 60км в годину. Якщо ви не знаєте то навіщо виписувати таке як тіпа молоко ще на губах не висохло якщо в тебе так то не треба думати про інших. І гальмівного шляху не має так як було мокро. Люди будьте нормаль якщо не знаєте то не пишіть нічого.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок