<

Аварія в Нововолинську: Два автомобілі злетіло у кювет

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:18 | 11.11.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
3
/ коментарів 10

На дорозі “Нововолинськ – Володимир-Волинський” два автомобілі внаслідок зіткнення “злетіли” у кювет. Аварія трапилася біля в’їзду в місто Нововолинськ о 16:40 сьогодні, 11-го листопада. Відомо, що загиблих немає.

Водій червоного Фольцвагена зазначив, що їхав з Володимира-Волинського до Нововолинська разом із дружиною, а інший водій сірого Мерседеса рухався із Нововолинська.

“Мерседес перетнув суцільну лінію зі сторони Нововолинська на Володимир-Волинський, та пішов на обгін чотирьох автомобілів”, – прокоментував Валентин, водій Фольцвагена.

wp_20161111_17_40_56_pro

“Для того, щоб уникнути зіткнення, я повернув вправо біля повороту на вулицю Панасівська. Але Мерседес на великій швидкості “стукнув” мою машину у заднє колесо. Воно відірвалося. Ми “злетіли” у кювет, і перед цим машина три рази перевернулася”, – додав Валентин.

Зі слів чоловіка, його дружину забрали працівники “швидкої”, він зазначає, що у неї був сильний біль у ребрах.

Наразі працівники поліції нічого не коментують.




коментарів: 10
  1. Бла бла бла… Яка кому різниця на яких номерах авто, якщо оливи в голові нема,то і на українских номерах тебе така сама доля чекає. Ще й невинні люди страждають за ідіота.

  2. Проблема не в номерах-людська тупість шокує!Надоїло жити-його проблеми,але невинні люди страдають.

  3. Це біля самісінького знаку “Нововолинськ” було????
    Скільки можна вже мучити ті номери????? яка Х*Р різниці які номера? якщо водій телепень?????? невже обгін 4 машин “дозволений” тільки на польській реєстрації??? чи навпаки????

  4. Причина в номерах тому шо малолетки купили права потім купили машину за 1000-2000$ а далі їм насрати як їздити. Якби вони купили того мерса за 10 000$ (на українцях) і не за ті гроші шо на шольшу завезуть 10-20 блоків і побухають подорозі тоді б вони не літали, а берегли ту машину !!!

    • А що ви скажете про малолеток, які ганяють на татових мерсах на українських номерах??? вони їх теж не шкодують!!! Проблема в голові, а не в номерах. Так що не говоріть дурниці, за розумного зійдете

      • А шо ви хочте сказати шо не правда ??? їздять на татових машинах такі самі воДЯТЛИ заряжані які незнають навіть як заробити на ту машину. Людина яка заробила сама не буде літати и потім на ремонт попадать, а якщо ви того нерозумієте то навіщо зовсім сюди писати.

  5. Шановні, це не проблема в оливі в дирявих головах тих телепнів, це проблема в безнаказаності за такі порушення. Замітьте, Ви заїзджаєте в Польщу і зразу ближнє світло, пристібнутий ремінь і швидкість ніхто не перевищує, і т.д., а чому, тому що мінімум 100 злотих. А в нас що, той полісмен абсолютно ніх…на не робить і це всі знають, і відповідно роблю що хочу бо мені нічого за це не буде. В нас буде порядок тільки тоді коли за порушення будуть активно штрафувати та наказувати, та і сам наш менталітет потрібно міняти. Почни зміни з себе.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер