<

37 протоколів: поліція відпрацювала Нововолинськ та Благодатне

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:49 | 3.02.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Протягом трьох днів Нововолинські поліцейські разом з правоохоронцями інших структур провели комплексне оперативно-профілактичне відпрацювання міста Нововолинськ та селища Благодатне, під час якого склали 37 адміністративних протоколи.

Про це повідомив т.в.о. начальника Нововолинського відділення поліції Василь Бучинський.

Спільно з Нововолинськими поліцейськими працювали співробітники роти поліції особливого призначення, патрульні поліцейські та члени громадського формування «Варта порядку». 

Комплексне відпрацювання було спрямоване на попередження, виявлення та припинення правопорушень і злочинів, а також підтримання загального правопорядку.

Загалом за час відпрацювання правоохоронцями було складено 37 адміністративних протоколи. Зокрема, керування транспортним засобом, що має несправності, перевищення водіями обмеження швидкості руху, розпивання спиртних напоїв в громадських місцях.

Працівники поліції виявили факт продажу працівником торгівлі алкоголю особі, яка не досягла 18 років. На продавця складено адміністративний протокол за ч. 2 ст. 156 КУпАП. Санкція статті передбачає накладення штрафу від тридцяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Також було виявлено раніше судимого чоловіка, який порушив умови адміністративного нагляду.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа