<

21 квітня нововолинські шахтарі прибудуть на об’єднаний з’їзд у столицю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:00 | 17.04.2015 / Нововолинськ / , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Делегація нововлинських шахтарів приєднається до III всеукраїнського з’їзду вугільників України 21 квітня. Попередні об’єднані з’їзди відбулися в 1995 і 1998 роках. 

До участі у з’їзді запрошені перші обличчя країни:  президент Петро Порошенко, прем’єр-міністр Арсеній Яценюк, міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин, народні депутати, керівники вугільних підприємств, енергогенеруючих компаній, губернатори шахтарських регіонів і мери шахтарських міст.

Захід має відбутися 21-22 квітня у Києві в Міжнародному центрі культури і мистецтв (колишній Жовтневий палац) .

Як повідомив голова незалежної профспілки шахти №9 “Нововолинська” Василь Гура шахтарська делегація із Нововолинська відправиться у складі представників Незалежної профспілки гірників України та Профспілки працівників вугільної промисловості України. Підійматимуться питання: життєдіяльність вугільної галузі України та держпідтримка, своєчасна виплата заробітних плат, збереження робочих місць, припинення постачання електроенергії з Росії, зміна кадрової політики у галузі, обґрунтована робота по реструктуризації вугільних підприємств.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 Квітня, Середа
16 Квітня, Вівторок