<

20-го жовтня у Нововолинську розпочався опалювальний сезон

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:19 | 20.10.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ 1 коментар

19-го жовтня на засіданні виконавчого комітету Нововолинської міської ради ухвалили рішення про початок опалювального сезону в місті та селищі Благодатному.

Теплова енергія першочергово подаватиметься дошкільним та загальноосвітнім навчальним закладам та стаціонарному відділенню територіального центру соціального обслуговування населення в Благодатному, – повідомляють на сайті міськради.

Управлінню праці та соціального захисту населення поставлено завдання провести розрахунок субсидії на опалювальний сезон для громадян, які проживають в будинках зі встановленими лічильниками обліку теплової енергії та громадянам, які проводять оплату за тепло по сезонному тарифу.




один коментар
  1. Да міська рада як завжди льолік і болік шось скаже а ті чукчи депутати голосують. На вулиці +12 а по закону якщо 3 дні +8 тоді можна вмикати тепло хоча нашому міському Царю закони всі не писані він над законом так само як і керівник теплокомнерго.
    А бідним людям опять нести цей тяжкий тарифний хрест і платити ці тарифи своёю кровю. Можна було 1 листопада включити тепло якби не жадоба до грошей наших чиновників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер