<

Нардеп Гузь запросив прем’єра Шмигаля на Волинь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:44 | 4.03.2020 / Новини / /
Перегляди
1
/ коментарі 3

Народний депутат Ігор Гузь вимагає у прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля приїхати на Волинь.

Про це повідомляють на офіційній сторінці парламентаря в фейсбук.

«Пане прем’єр-міністр, одну зі своїх перших поїздок організуйте на Волинь, у місто Нововолинськ, де на вас чекають шахтарі. Треба зібрати усіх і чітко сказати, який план уряду з приводу наших українських шахт».

З таким проханням під час позачергового засідання Верховної Ради сьогодні, 4 березня, із парламентської трибуни звернувся народний депутат Ігор Гузь до прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля.

У своєму виступі народний обранець окреслив кілька важливих моментів, які підтримують й інші представники депутатської групи «За майбутнє», до якої він входить.

«Представляю шахтарський округ, зокрема, й місто Нововолинськ, куди боявся приїхати кожен міністр вугільної галузі. Туди не приїхав попередник (Олексій Оржель – міністр енергетики та захисту довкілля України уряду Гончарука – ред.), туди не приїхав Насалик (Ігор Насалик – ексміністр енергетики і вугільної промисловості – ред.), Демчишин (Володимир Демчишин – Міністр енергетики та вугільної промисловості України у другому уряді Арсенія Яценюка). Всі боялися говорити з шахтарями. Я дуже вас прошу, пане прем’єр міністр, одну з перших поїздок організуйте на Волинь. Треба зібрати усіх і чітко сказати, який план вашого уряду з приводу наших українських шахт.

Також Ігор Гузь виступив з приводу надання можливості розширити права органів місцевого самоврядування: «Знайдіть можливості переконати нас, парламентарів, забезпечити ті моменти, аби місцеві вибори відбулися за правилами, які влаштують усіх. Щоб люди в регіонах розуміли, що ці правила прозорі й ми розпочинаємо нову еру місцевого самоврядування – не з приниження, не з того, щоб забрати, що віддали свого часу. Треба розширити права органів місцевого самоврядування».

Парламентар зауважив, що є дуже багато питань з освітянами, медиками і не тільки. Але з усіма, на його думку, треба відверто говорити, насамперед, у регіонах.

«Ми декілька разів зустрічалися з паном Гончаруком і нашою депутатською групою. Результат цих зустрічей – «нуль». Ми говорили з прем’єром, піднімали питання, давали документи і не побачили від нього жодної реакції. Ми хочемо, щоб ви систематично, може раз у місяць, зустрічалися не тільки з депутатами-мажоритарниками від «Слуги народу», але й з усіма, хто є у цьому парламентському залі. Тому що ми постійно спілкуємося з людьми в окрузі, вони знають номери наших телефонів, знають, як до нас звертатися. Ми хотіли, аби у нас був діалог. Прохання: бути прозорим, відкритим і готовим до співпраці з усіма депутата, а не лише з тими, хто за вас проголосує», – підсумував нардеп. 

Нагадаємо, на позачерговому засіданні 4-го березня Верховна Рада України призначила прем’єр-міністром Дениса Шмигаля, міністра розвитку громад.




коментарів: 3
  1. Та краще повимагайте щоб маски в аптеках зявились,толку з того шо він приїде,там щось треба робити а не говорити.

    • Тезко, ті маски (навіть якшо їх завезуть) нароблять більше проблем, ніж добра.
      Вони НІФІГА не захищають, а люди, думаючи шо так, будуть безпечно лазити де треба і не треба.

      Ті маски, які справді захищають, то ні ти ні я собі дозволити не зможемо. Адже ше до масової паніки їхня вартість була 25 пиндоських зелених рублів за штуку, а зараз можеш сміливо множити на 10.

      Тезко і всі люди, НЕ ПАНІКУЙТЕ, мийте добре руки і тримайте їх подалі від очей/носа/рота і буде вам щастя!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер