<

На Закарпатті грабіжники побили поліцейських: одного госпіталізовано

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:19 | 3.01.2020 / Новини / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

2-го січня під час опрацювання виклику про крадіжку з приватного будинку у селі Обава, що на Закарпатті, двоє місцевих жителів нанесли тілесні ушкодження працівникам групи реагування патрульної поліції. Один із них – в лікарні.

Чоловіків віком 23-х та 58-ми років затримано у порядку ст. 208 КПК України. Правоохоронців доставлено до районної лікарні, – повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатський області.

Поліцейські отримали повідомлення про крадіжку грошей у селі Обава Мукачівського району. 33-річна заявниця розповіла, що в неї викрали 5 тисяч гривень та золоті вироби. Крім того, громадянка вказала на осіб, імовірно, причетних до скоєння злочину – її родичів, з якими проживає в одному будинку.

Побачивши поліцейських, 23-річний родич заявниці та його батько, почали агресивно поводитись та наносити правоохоронцям тілесні ушкодження. У результаті, один із працівників поліції отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забійну рану чола. Інший працівник поліції отримав травми ноги та руки.

Аби припинити неправомірні дії нападників, правоохоронець здійснив попереджувальний постріл у повітря. Також для вгамування чоловіків поліцейські змушені були застосувати спецзасіб «Терен».

Чоловіків, які чинили злісну непокору правоохоронцям, 23-річного обавця та його 58-річного батька, затримано в порядку статті 208 КПК України та доставлено до Мукачівського районного відділення поліції.

Правоохоронцям надано необхідну медичну допомогу. Один із поліцейських перебуває в лікарні.

За даним фактом відкрито два кримінальні провадження: за ч. 2 ст.345 Кримінального кодексу України (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та частиною 2 статті 342 Кримінального кодексу України (Опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків). Слідство у справі триває.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер