<

На Волині втринадцяте відбулась теренова гра «Звитяга»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:25 | 10.05.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Ківерцівського району Волинської області. Учасниками «Звитяги» стали близько 350 осіб з 20 областей України, серед яких, зокрема, делегації з Донеччини, Луганщини та Білорусі.

Мета «Звитяги» – національно-патріотичне виховання молоді, нагадування юнакам та дівчатам про національно-визвольну боротьбу УПА, спонукання молоді до самовдосконалення та готовності в майбутньому захищати свою  Батьківщину.

Організатори зазначають: «Територія, яку цього року обрали для гри особлива, адже у 40-х роках минулого століття тут точилися бої Української Повстанської Армії. «Звитяга» – це лише перший крок до чогось більшого, перший крок до боротьби та праці на благо України».

На початку гри усіх учасників об’єднали у дві команди – сотні: «Вовча зграя» та «Лісові чорти», кожна з яких мала свій прапор та нарукавні пов’язки, які символізували «життя» у  грі. Завдання сотні – здобути прапор команди-суперника та зірвати якнайбільше пов’язок з гравців протилежного табору. «Махновці» – «третя сила» гри – вигадували несподівані маневри, які додавали теренівці динаміки та спонукали команди до активних дій. Впродовж гри прапори переходили від  сотень до «махновців» та навпаки, відбувалися «бої» за прапор та змагання, які приносили у скарбничку команд дорогоцінні бали.

У підсумку команди лишились зі своїми прапорами, а переможця було визначено за кількістю здобутих балів у «боях». Відтак, першість у грі здобула сотня «Лісові чорти».

Варто зауважити, що серед учасників «Звитяги» були не тільки гравці з багаторічним досвідом, але й чимало юнаків та дівчат, котрі приїхали на теренівку вперше.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця