<

На Волині назвали імена «Людей року», що минає

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:48 | 13.12.2014 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Церемонія нагородження відбулася під назвою «Україна за мир». Премії «Люди року-2014. Волинь» урочисто  вручали у Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка. 

Церемонію розпочали виступом дитячого хору «Дзвіночки» та хвилиною мовчання на честь волинських Героїв Небесної Сотні – повідомляє СловоВолині

Цьогоріч організатори дещо змінили формат заходу – ввели нові номінації «Нескорений», «Добрі справи» і «Герої року».  Відзнаки у них вручили родичам загиблих Героїв Небесної Сотні, важкопораненим учасникам АТО, а також волонтерам.

29680_3

Посмертно «Героями року» стали Василь Мойсей, Едуард Гриневич, Юрій Сидорчук, Іван Тарасюк та Сергій Байдовський, які загинули на Майдані. Нагороди вручили їхнім родичам.

– Вони відкрили нам очі, щоб ми жили по-новому… Мало їм було відведено, але їхнє життя було показовим для всього світу, – сказав брат Василя Мойсея, Роман.
У номінації «Легендарна постать Волині» посмертно відзначили екс-губернатора області Бориса Клімчука, а відзнаку вручили його дружині та доньці.

Волонтеру Наталії Поповій-Соколовій, яка опікується тяжкопораненими євромайданівцями та бійцями АТО,  вручили відзнаку у номінації «Добрі справи».
До речі, підтримати її приїхали волонтери з Ковеля, Луцька, Володимира-Волинського.

– Прошу підвестися волонтерів, це і ваша нагорода! В цей день хочу подякувати іще одній людині, завдяки якій стала волонтером, – це мій керівник, народний депутат України Степан Івахів. Творити добро легко, коли тебе підтримують такі потужні люди, – сказала Наталія ПОПОВА-СОКОЛОВА.

Боєць 51-ої ОМБР Андрій Зань, якому після поранення ампутували ногу, переміг у номінації  «Нескорений». Відтоді, коли його поранили, минуло не так багато часу. Та він уже  ходить і навіть… танцює, хоч і з протезом і не без допомоги волонтерів.
На урочистій церемонії вручили ще низку премій. До речі, гроші, зібрані за квитки, а також у благодійні скриньки і під час акції «Бог у серці», віддадуть  на лікування бійців АТО.

Варто зазначити, що церемонія «Люди року-2014. Волинь» була менш розважальною, не було танців, а зі сцени лунали лише патріотичні пісні.

Вікторія РУСИН
slovovolyni.com




один коментар
  1. Зрозуміло. Хоча й не маю нічого проти Н.Попової-Соколової. Вона живе у Києві. Мама – у Нововолинську. Нагорода приватна. Очевидно, платна. Мільйонер Івахів голосував за регіоналівські закони “16 січня”. Багато нововолинських керівників мають ці статуетки, а деякі і по декілька. Яблуко від яблуні далеко не котиться.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа