<

На день захисту дітей у Нововолинську сироті вручили ключі від квартири

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:22 | 1.06.2016 / Новини /
Перегляди
5
/ коментарів 5

1-го червня мер Нововолинська Віктор Сапожніков вручив ключі від квартири сироті Дарині Гребенюк. 

Міський голова Віктор Сапожніков вручив ордер та ключі від помешкання Дарині Гребенюк, дівчині, доля якої склалась дуже важко.

DSC_5930
DSC_5939
DSC_5945

Багато років тому батьки Даші були позбавлені батьківських прав. Вона проживала в центрі захисту дітей “Ковчег”, навчалась в школі №5 міста Нововолинська. Дарина захоплюється співом, закінчила музичну школу. В планах дівчини здобути професію перукаря.

Підтримати Дарину Гребенюк прийшла Валентина Пилипчук, опікун, з якою вона проживала останні три роки. Валентина добре розуміє ситуацію, в яку втрапила Даша, адже сама виховувалась в неповній сім’ї. Тому залишитись осторонь не могла, допомагала в міру сил, виховувала, навчала всього, що знає та вміє сама.

DSC_5944

Житло майбутня мешканка вже оглянула, навіть замовили меблі. Квартира дуже сподобалась сироті, вона планує в найближчі декілька днів святкувати новосілля. Дарина подякувала міському голові за такий приємний і дуже важливий подарунок, який майже співпав з її днем народження, адже 21-го травня дівчина стала повнолітньою.

Зі слів мера, це вже третя квартира, вручена сиротам за останній час. Ще три помешкання було відремонтовані за кошти з міського бюджету.

DSC_5928
DSC_5934




коментарів: 5
  1. Ну, Віктор Борисович, на заході за обрій своєї 5 каденції і після стількох “благодійних акцій” та шкурних у тим числі, як вбачається, – дарувань та відчужень (приватизацій) комунальних квартир, майна і землі “своїм” корисним колегам, родичам, сватам, державним і місцевим службовцям,.. змушений тепер подарувати щось і сироті. Це ж він зі своєї кишені вийняв і проплатив, чи як? Дарча, ніби, від міськвиконкому. А може, це ви, В.Б., особисто, так ощасливили дитину? То так і напишіть. :))) Хоча, абсолютно не збідніли б. Тоді, написати треба було, що бідна сирітка отримала подарунок від Нововолинської міської громади. Даринко, тим не менше, я тебе вітаю і бажаю доброго здоров’я і щастя у особистому житті! Тішуся, що у якійсь малесенькій мірі, і я причетний до твоєї радості. Правда переможе!

  2. Шановний Анатоль ви всюди мусити вставити свої пять копійок.ВИ НА КОГОСЬ НЕ ДИВІТЬСЯ КРАЩЕ РОЗКАЖІТЬ ПРО СЕБЕ, ЯК СВОЇМИ ДІЯМИ ДОВЕЛИ ШАХТУ №1 ДО ЗАКРИТТЯ, І ДЕ ТА ОБІЦЯНА ЗАРПЛАТА НА ШАХТІ №1 ЯКУ ТАК ВСІ ЧЕКАЮТЬ А ВИ ВСЕ ОБІЦЯЄТЕ І ОБІЦЯЄТЕ…………

    • Дякую, “НАТАЛИ”. Яка честь! “Анатоль_”, одним легким помахом руки вже закриває шахти. Знаєте, навіть я такого сам від себе не очікував. Вік живи – і все-одно не знатимеш на що будеш здатен. Але, тим не менше, приємно.

  3. Знаю, що загризуть.
    Зичу щастя гарній дівчинці,але …
    У місті є чимало сиріт та дітей, що потребують житла.
    По яким критеріям вибирають?

  4. Підскажіть, будь ласка, в яких випадках влада може забрати соціальне житло?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця