<

Ми можемо ставати на ніжки, – Катерина Марчук про позитивні зміни в здоров’ї її донечки Єви

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:30 | 30.04.2018 / Новини /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Мешканка Іванич Катерина Марчук поділилася з друзями у Фейсбук радісною новиною – її донька Єва поступово вчиться ходити.

“БУГ” повідомляв, що Єва Марчук народилася у листопаді 2015-го року в пологовому відділенні Іваничівської лікарні й відразу потрапила до реанімації. Діагноз – крововилив потиличної ділянки внаслідок пологової травми. Мама дівчинки стверджує, що її доньку скалічили саме під час пологів.

З того часу триває боротьба за повернення Єви до повноцінного життя.

Незважаючи на те, що тепер Катерина виховує доньку одна, вона не втрачає сил у боротьбі за її одужання.

Жінка каже, що не завжди комфортні умови для її важкохворої дитини – задушливі маршрутки, відсутність пандусів та ліфтів у поліклініках, шалені черги – та жахливі випробування не зламали їх. Особливий світ Єви дав можливість ще більше цінувати одна одну.

“Дуже важливо розуміти, що життя йде. От так і ми з Євою. Залишилися вдвох, тепер (хоча так було і раніше) все залежить від мене. Це нормальна статистика – хворі діти потрібні лише матерям. Це завжди мене стимулювало. Мало хто вірив, що ми зможемо. А ми змогли. На жаль, реабілітацію змушені були відкласти через погане УЗД нирок. Знову лікування. Але є і хороші новини: ми змогли повністю відмовитися від протисудомних ліків, ми у стані ремісії. І ми можемо ставати на ніжки, тримаємо корпус!!! Зараз головне це підтримати. Одній все встигати неймовірно тяжко, але ми крепкі) терпіння, і ми будемо ходити”, – пише Катерина Марчук у фейсбуці.

Дівчинці можна допомогти, перерахувавши кошти на картку ПриватБанку 4149 4978 4195 1926 (Марчук Катерина).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок