<

Любомльська поліція спростовує чутки про викрадення дітей

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:23 | 21.08.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Протягом останніх кількох днів жителі Любомльщини б’ють на сполох через невідомих, які нібито заманюють дітей у машину і, ймовірно, викрадають їх.

Так, у понеділок, 20 серпня, до правоохоронців звернулася мама, яка проживає у селі Коцюри, з повідомленням про те, що невідомі на авто темного кольору кликали її сина до себе, – інформує Район.Любомль.

«На виклик відразу виїхали працівники Любомльського відділу поліції. У ході розмови із заявницею з’ясували, що люди запитували у хлопчика, як кудись проїхати. Але він відразу сів на велосипед, поїхав додому та про все розказав мамі. Жінку, яка перед тим начиталася інформації в інтернеті, насторожила розповідь сина, вона повідомила про невідомих правоохоронцям, – коментує начальник райвідділу поліції Олег Бончак.

За словами Олега Петровича, опитавши місцевих жителів, правоохоронці встановили, що дійсно у село приїжджало авто, пасажири якого цікавилися й у дорослих мешканців, як кудись проїхати. Кілька екіпажів поліції об’їхало сусідні населені пункти та ніде не виявили описаної машини.

«За весь цей час у районі та й області не було зафіксовано жодної заяви про зникнення дітей. За ситуацією постійно стежать правохоронці та ретельно перевіряють усю інформацію. Випадки заманювання дітей в авто невідомими на Турійщині та в селищі Головне не підтвердився. Прохання до жителів району фіксувати, у першу чергу, номерні знаки підозрілого транспортного засобу, а не лише колір та марку, та не залишити дітей без нагляду. Не варто створювати штучного ажіотажу й наганяти паніку», – підсумував начальник полісменів Любомльщини.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа