<

“За якість буду розстрілювати”, – голова Волинської ОДА Олександр Савченко про дороги

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:30 | 13.04.2018 / Іваничі /
Перегляди
0
/ коментарів 7

12-го квітня під час зустрічі із депутатами Іваничівської районної ради та керівництвом району губернатор Волині Олександр Савченко зазначив, що питання якості виконання робіт для нього надто важливе.

Депутат Іваничівської районної ради Микола Мельник, піднімаючи проблеми господарської діяльності та реформ на території району, зачепив питання якості будівництва та ремонту доріг.

Він зазначив, що, наприклад, дорога “Устилуг-Луцьк” ремонтується неналежним чином. За його словами, мав би бути котлован а потім “подушка” із щебеню та піску.

За словами депутата, ніякого котловану і “подушки” на цій дорозі не роблять, натомість два шари асфальту просто кладуть на “ту подушку, що є” і  що за такою технологією була побудована дорога Луцьк – Львів два роки тому. На його думку, це неякісне будівництво.

За дороги я на повному серйозі скажу, що для мене головне – якість. За якість буду розстрілювати, – зазначив губернатор.

Він також додав, що буде вимагати належної праці від відповідальних осіб, а якщо хтось не погоджується із такими вимогами, нехай іде працювати де – інде або “сидить з вудочкою”.




коментарів: 7
  1. Пане Олександре Савченко! То приїжджайте у Нововолинськ, тут давно потрібно одного шляхового бракороба завалити. А заодно і його кента із місцевої влади, що регулярно, із року в рік, виділяє йому міські бюджетні гроші! На коли запланували грохнути?

    • Шляховий бракороб разом з кентом із місцевої влади, що регулярно, із року в рік, виділяє йому міські бюджетні гроші завезе пану Савченку % відкату. Присудять йому чесно як обіцяє губернатор 15 років розстрілу. Та й далі будуть мутить. Ми вже це проходили.
      Шляховий бракороб та теплотрасний аферист чхати хотів з Великої колокольні на нього, нардепа та всіх їх разом взятих. Скільки треба, стільки з міського бюджету завезуть.

    • О! Знову “гість”. Давненько не було. Я не краду, на відміну від вас. І в черзі за 30 срібняками не перебуваю.

  2. Блін якшо будуть робитии якісні дороги то швикдо без роботи залишуться а так щороку є робота і гроші !!! Де логіка ?)))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця