<

В Павлівській ОТГ встановлюють вуличне освітлення та ремонтують дороги і заклади освіти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:47 | 30.07.2018 / Іваничі /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У Павлівській громаді Іваничівського району постійно проводять ремонти доріг, встановлюють вуличне освітлення, а в закладах освіти взялися за капітальне відновлення. Нещодавно У селі Старий Порицьк завершили ремонт дороги загального користування місцевого значення 0030321 Клопочин-Білопіль-Колпитів.

Про це йдеться на офіційній сторінці Павлівської громади.

ПРАТ «Ковельським ШБУ – 63» асфальтобетоном покрито 430 м дороги. Незабаром розпочнеться ямковий ремонт на відрізку дороги сіл Клопочин-Риковичі. На ці роботи передбачені кошти в сумі 1236,0 тис.грн. в тому числі кошти з державного бюджету в сумі 736 тис.грн. та кошти Павлівської громади в сумі 500,0 тис.грн.

По вулиці Набережній, що у селі Павлівка, завершено роботи з відновлення вуличного освітлення. На ці потреби були спрямовані кошти державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад. Вчасне освоєння коштів дало можливість встановити сімнадцять ліхтарів.

У закладах освіти повним ходом ідуть ремонтні роботи. Уже завершено поточні ремонти у семи закладах загальної середньої освіти та п’яти закладах дошкільної освіти. Для цих потреб з місцевого бюджету виділено 100 тисяч гривень.

Крім того, у Павлівському ліцеї завершено капітальний ремонт фойє закладу (шпаклювання стін, заміна внутрішніх дверей, кріплення підвісної стелі, встановлення світлодіодного освітлення), ремонт сходової клітини перед школою – вимощено бруківку.

У ЗОШ І-ІІ ст..села Завидів замінено 35 вікон на енергозберігаючі та 2 зовнішніх дверей на енергозберігаючі, у ЗОШ І-ІІ ст..села Топилище – ремонт фойє закладу.

Завдяки коштам, які залучені із ДФРР та субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури на розвиток об’єднаних територіальних громад тривають роботи у ДНЗ села Старосілля – утеплення фасаду, утеплення горища, внутрішні роботи (шпаклювання стін, облаштування стелі, укладання ламінату в коридорах, ігровій та спальній кімнатах).

У Старосільській початковій школі – замінили підлогу (на ламінат), пошпаклювали стіни, закріпили підвісну стелю у двох класних кімнатах, замінили систему опалення, утеплили фасад приміщення.

У школі села Переславичі завершуються роботи щодо встановлення парової системи опалення.

У ЗОШ І-ІІ ст. села Старий Порицьк залито підлогу у коридорах під покриття керамічною плиткою, у двох класних кімнатах – під ламінат.

У ДНЗ села Риковичі тривають ремонті харчоблоку, їдальні та коридору (підлога, стіни, стеля), а у ДНЗ с. Павлівка – ігрової та спальної кімнат, коридору (шпаклювання стін, стелі, заміна підлоги).

У ЗОШ І-ІІ ступеня села Топилище ведуться роботи щодо заміни теплотраси та твердопаливного котла.

Заплановано замінити твердопаливний котел у НВК «ДНЗ-І ст..» села Самоволя.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця