<

В Іваничівській школі №1 свято першого дзвоника пройшло урочисто

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:55 | 1.09.2017 / Іваничі /
Перегляди
114
/ коментарів 6

1 вересня  о 10-й годині ранку розпочався День знань у Навчально виховному комплексі “ЗОШ №1 -гімназія селища Іваничі” для учнів та вчителів закладу.

Директор школи заслужений вчитель України Марія Шевчик привітала учнів із початком навчального року. Вона, зокрема, сказала, що навчальний рік для вчителів і учнів, це як посівна для хлібороба, який сіє зерно, щоб зібрати врожай хліба, учитель же сіє знання, мудрість, щирість, доброту, взаємоповагу у своїх вихованців, які будуватимуть вільну, незалежну Україну.

Уперше у навчально виховному комплексі 1 вересня сів за парти 61 учень. Діти навчатимуться у трьох класах. Їх привели до школи мами і тати, бабусі і дідусі, менші сестрички і братики, які разом з ними прийшли на перший урок.

Особлива увага була приділена і випускникам школи, для яких цей перший дзвоник у рідній школі і перше вересня у ній уже не повториться.

На свято завітали голова районної ради Андрій Бадзюнь та селищний голова Федір Войтюк. Вони привітали дітей і вчителів із святом та початком нового навчального року і побажали міцного здоров’я, активних трудових буднів, вирости достойними громадянами неньки – України.

Багато теплих і щирих слів було сказано цього дня винуватцям свята.

Вшанували хвилиною мовчання загиблих за волю України, поклали квіти до пам’ятника Шевченку, Меморіалу Слави та меморіальної дошки загиблого в АТО односельчанина Валерія Янчука.

Після завершення урочистостей старшокласники відвели новачків у класні кімнати, де для них перша вчителька провела перший урок.




коментарів: 6
  1. говорили щоб влада не приходила, але вибори скоро треба попіаритись!

  2. Бадзюнь ще зовсім недавно хотів аби шевчик вигнали,а 1 вересня вже з нею під ручки ходив.Вибори скоро.,.,

  3. Бадзюнь,то взагалі унікум-то гнав шевчик зі школи,то вже під руки з нею ходить.вибори скоро-дуже вже хоче біля корита лишитись.Огидно це все!

  4. Іде ж ті 500 тис.? Школа ж нічого не отримала? Коли будуть? Перед виборами? В районі перше місце по ЗНО належить школі №2 смт.Іваничі. Чому так сталося? Тому що Бадзюнь не хоче виділити додаткові кошти для оплати вчителям позаурочних годин! Смішно обіцяти вивести школу №1 в десятку кращих на слідуючий рік, та нічого не робити зараз. Обіцянки партії “Свобода” нічого не варті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер