<

У Іваничах встановлюють пам’ятник загиблим в АТО та під час Революції Гідності

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:58 | 13.12.2018 / Іваничі /
Перегляди
2
/ коментарів 11

У селищі Іваничі встановлюють пам’ятник героям, які віддали життя в зоні АТО та під час Революції Гідності.

Монумент постане у парку селища. Підрядник з будівництва пам’ятного знаку – фізична особа – підприємець Гольчук Іван Васильович

Загальна вартість проекту становить близько 800 тисяч гривень.

У районному бюджеті на встановлення пам’ятника виділили 539,8 тисяч гривень, ще частину коштів використали із субвенції, яка надійшла з держбюджету на соціально-економічний розвиток району, і з бюджетів територіальних громад Іваничівщини. Також до фінансування витрат залучили спонсорів та меценатів.

Як повідомляють в Іваничівській РДА, роботи планують завершити до весни наступного року. 




коментарів: 11
  1. Побачимо за що, ми громада , заплатимо стільки грошей . І скільки часу воно простоїть після зимових робіт.

  2. хто замовник даного памятника?? гроші на вітер! одні асвальт на сніг кладуть інші памятники ставлять . на що дивляться побратими з АТО ??? Ганьба!!!

    • пластифікатор даєте в цемент і можна й в мороз заливати, це вам не асфальт, що не може бітум зчепитись зі щебнем якого немає

  3. Пам’ятник поки що коштує 25000€. Він з позолотою місцями буде??? Чи може на відкат процент закладений??? Пластифікатор собі вдома додавайте з нашою якістью матер’ялів. Гарантію даю що простоїть воно не довго.

  4. Пам’ятник поки що коштує 25000€. Поки зроблять ще подорожчає. Він з позолотою місцями буде??? Чи може на відкат процент закладений??? Пластифікатор собі вдома додавайте з нашою якістью матер’ялів. Гарантію даю що простоїть воно не довго.

  5. Краще діткам їхнім допоможіть фінансово, а стільки грошей вливати в бетон для чого? Щоб потім священники місцеві покропили і забули всі?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок