<

В Іваничах підпалили два приміщення старої лікарні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:30 | 1.09.2017 / Іваничі /
Перегляди
3
/ коментарі 3

1-го вересня в Іваничах горіло два приміщення старої лікарні: колишнє неврологічне відділення і приміщення, де хворі приймали фізичні процедури.

Нагадуємо, що ці приміщення рішенням Іваничівської селищної ради передані мешканцям селища під житло.

Дим від колишнього неврологічного відділення помітив один із сусідів об 11:30. Пожежники приїхали гасити, але виявилось, що горить ще одне приміщення. На місце події приїхала поліція. Прибув також селищний голова Федір Войтюк. Вогонь приборкали.

Горіло в обох приміщеннях зсередини. В одному був горілий ватяний матрац, в іншому було підпалено в одній із кімнат і на горищі. Інший сусід розповідає, що тут хтось “квартирує”, бо бачив у темну пору світло ліхтарика. Він не виключає, що можливо кинули недопалок і він тлів ще з ночі. Але горіло ще й друге приміщення. Це вже більш схоже на підпал.

Це – підпал зловмисниками. Я думаю, що комусь вигідно створювати напружену ситуацію в селищі. І це пов’язано із виборами до Іваничівської об’єднаної територіальної громади. Далі ще й інші будуть “витівки”, я так думаю, – сказав Федір Войтюк.

Поліція встановила причину загоряння приміщень – підпал. Хто підпалив, в поліції встановлюють особи, – повідомив по телефонному дзвінку начальник Іваничівського районного відділу управління Державної служби з надзвичайних ситуацій Юрій Малка. 




коментарів: 3
  1. Вася з тещою знов якийсь мотлох палив! напевне іскра й полетіла на ці приміщення.

  2. Це вже далеко не перший підпал і політика тут зовсім ні до чого. В приміщеннях вже давно регулярно збираються і коляться посеред білого дня наркомани, розпивають спиртні напої алкоголіки і ночують бомжі. Поліція прекрасно про все це знає, неодноразово були скарги від сусідів, але ніхто на це не реагує. Поки там нікого не знайшли мертвим то нехай. Всім байдуже і владі і поліції. Така ситуація всім вигідна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер