<

[ОНОВЛЕНО] В Іваничах навантажувач на смерть переїхав велосипедиста

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:20 | 18.11.2021 / Іваничі / /
Перегляди
13587
/ коментарів 9

17-го листопада на території колишнього цукрового заводу у Іваничах водій навантажувального автомобіля не помітив велосипедиста позаду та здійснив наїзд на нього.

Про це БУГу стало відомо з власних джерел.

Водій навантажувача, виїжджаючи заднім ходом із приміщення зерносховища, збив велосипедиста, працівника підприємства.

Від отриманих травм 50-річний чоловік, що їхав позаду автомобіля, помер на місці.

Як повідомили на сайті поліції області, подія близько 19:00 трапилася на вулиці Заводській.

Водій навантажувача – 30-річний житель Володимир-Волинського району.

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого.

Триває перевірка. 




коментарів: 9
  1. Чому звинувачують водія? Коли водій оглянув територію, велосипедиста близько не було. Велосипедист винний, він сам п’яний підліз під навантажувач.
    І чому п’яного велосипедиста пропустила охрана на територію підприємства, коли той уже був не на роботі???

    • Який п’яний ви нормальні?У нього горе в нього брат в цей же день помер у нього шок стрес а ви наговорюєте?Водій винен бо треба помалу їхати ти дивитися чи немає людей йому ще мало дали! Це смерть людини треба було дати від 10 до 15..

      • Це не траса, що водій їхав швидко…він здавав назад, їхав помалу, до того ж, там видимість нуль як виїжджає. Повторюю, він перш як виїжджати оглянув, нікого і близько не було. А велосипедиста не мало бути уже на роботі, він відпросився на похорон. Люди ж бачили все. Так, людину шкода, але і водій не винний. Для нього і так це все лишиться на душі на все життя.

  2. По техніці безпеки там того велосипедиста взагалі не повинно було бути. Виненна охорона, майстер, відповідальний по техніці безпеки на підприємстві.

  3. За що 10-15? Це сталося не на трасі…він виїжджав помалу, і до того ж як виїжджати, оглянув все, нікого і близько не було, люди ж бачили, а велосипедист був відпрошений. Його не мало бути на території.
    Так, людину шкода, але і водію на душі все це лишиться на все життя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер