<

У Старій Лішні в приватному ставку втопився дворічний хлопчик

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:25 | 12.05.2017 / Іваничі /
Перегляди
12
/ коментарі 4

У селі Стара Лішня Іваничівського району в приватній водоймі втопився хлопчик, якому виповнилося два з половиною роки.

Нещасний випадок трапився 10-го травня в обідню пору.

Журналісти інтернет-видання “БУГ” взяли коментар у головного поліцейського Іваничівського району Ігоря Дорохольського щодо обставин інциденту:

“На якихось десять хвилин дитина залишилася без нагляду дорослих. Сусіди цих людей міняли огорожу на обійсті. Можна було зауважити залиті стовпчики, вочевидь, чекали, що цемент висохне, щоб продовжити роботи. А на подвір’ї у них є ставок, тобто на цей момент був вільний доступ до водойми. Хлопчик перейшов через дорогу, пройшов через подвір’я, зайшов за хлів і потрапив до води. Ставок неглибокий, 70 сантиметрів, але для дитини така глибина була фатальною.

Обоє батьків перебували на той час вдома. Мама була в будинку, а тато відійшов на город.

Коли побачили, що дитинки немає, кинулися її шукати. Знайшли в ставку, дістали з води і робили все можливе, щоб врятувати – вживали реанімаційних заходів, робили штучне дихання. Хлопчик був ще живим.

Не стали чекати швидку, самі забрали дитинку машиною в лікарню. Їхали дуже швидко, 200 кілометрів на годину, але хлопчика врятувати не вдалося. Він помер по дорозі в Нововолинську ЦМЛ.

Ми опитали тільки батька, маму не змогли – жінка перебуває у дуже важкому стресовому стані”.

За словами працівників поліції, хлопчик виховувався в хорошій сім’ї, односельчани характеризували її з позитивної сторони.




коментарів: 4
  1. Хлопчик ріс в дуже хорошій,любячій сім’ї.Батьки добрі і приємні люди….. і таке горе!Співчуваю батькам,тримайтеся!!!Нехай йому земля буде пухом!!!Тепер він янголятко!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер