<

У школах і садочках Іваничівської громади встановили плату за харчування

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:02 | 10.12.2018 / Іваничі / /
Перегляди
1
/ коментарі 2

Депутати Іваничівської селищної ради встановили батьківську плату за харчування дітей у дошкільних установах громади та шкільних закладах на 2019 рік.

Вартість батьківської плати в дошкільних навчальних закладах громади становитиме: у ясельній групі 13 гривень в день, у інших – 15 гривень

При цьому повна вартість харчування однієї дитини в усіх дошкільних закладах Іваничівської селищної ради на 2019 рік для дітей ясельної групи – 21 гривня у день, для дітей інших груп – 25 гривень.

Щодо організації  харчування у школах, то у закладах загальної середньої освіти І – ІІІ ступеня вартість харчування складатиме 10 гривень в день на одну дитину, вартість харчування у закладах І ступеня – 4 гривні відповідно.

Також депутатами прийнято рішення забезпечити за рахунок коштів селищного бюджету організацію харчування дітей, батьки яких є учасниками антитерористичної операції або тих, які мають пільги згідно ЗУ “Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям”.




коментарів: 2
  1. А чому не вказане меню на цю суму. Адже у всіх школах воно різне і як знати, що цієї суми достатньо?…….

  2. Зате зеків в сізо і ВК кормлять безплатно, а от батьки за дітей заплатити зможуть, і без різниці чи заможна сімя чи сирота…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок