<

У Павлівській ОТГ запрацює громадська варта порядку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:14 | 15.03.2018 / Іваничі /
Перегляди
3
/ коментарі 3

Учасники АТО та молодь села Павлівка прийняли рішення долучитися до охорони громадського порядку у селах громади та виступили з пропозицією створити громадське формування, яке буде співпрацювати із поліцією та сільською радою.

Як повідомив один із активістів Сергій Фіть, на території громади траплялися різні випадки правопорушень, а один дільничний інспектор на 11 сіл, в яких проживає приблизно 6 тисяч населення, фізично не в змозі прослідкувати за такою великою територією. Тому “Варта порядку Павлівщини” буде долучатися до роботи у налагоджені безпеки в населених пунктах і співпрацюватиме з поліцією у забезпечені правопорядку та службою надзвичайних ситуацій у допомозі ліквідації пожеж, якщо такі будуть.

Громадська організація “Варта порядку Павлівщини” уже внесена до державного реєстру. Активісти проходять навчання.

Свою роботу формування розпочне у Павлівці, Клопочині та Старосіллі. Буде працювати 23 активісти, які пройдуть відповідну кваліфіковану підготовку, а також правову, щоб знати як діяти у тій чи іншій ситуації. Щоб підвищити ефективність роботи, в планах – встановити вуличні камери відеоспостереження. Як тільки налагодиться робота у цих селах, відповідно філії варти будуть створені і в інших населених пунктах. У цьому зацікавлені усі: і жителі, і члени формування, і голова громади, – каже Фіть.

У Павлівці також обладнали під центр безпеки колишнє приміщення каси автостанції.

Зробити життя мешканців кожного села безпечним – одне із пріоритетних завдань громади на сучасному етапі, а громадська варта порядку та її робота – важлива частина у створені загальної безпеки, вважають у сільській раді.




коментарів: 3
  1. Що тільки не придумають аби гроші з бюджету викачати. Це зараз машини їм купи, одяг купи, зарплату дай, а в результаті що? Будуть кататися як арсенал з вікна дивитись і нічого не робити. Чи може оці активісти будуть писати протоколи як муніципали в Луцьку? Ні звісно, створювати таке в селах забитих то є сміх

  2. Що тільки не придумають аби гроші з бюджету викачати. Це зараз машини їм купи, одяг купи, зарплату дай, а в результаті що? Будуть кататися як арсенал з вікна дивитись і нічого не робити. Чи може оці активісти будуть писати протоколи як муніципали в Луцьку? Ні звісно, створювати таке в селах забитих то є сміх

    • Шановний дописувачу! Читати треба уважно. Активісти – це ті ж волонтери, люди яким не байдуже, що відбувається навколо. І коли є такі громадяни які готові допомагати за звичайну вдячність і підтримку місцевої влади то таким треба йти на зустріч, а не писати сидячи на дивані всяку дурню в коментарях. А хлопцям натхнення і незгасаючого запалу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя