<

У Нововолинську судили чоловіка за незаконне привласнення боєприпасів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:27 | 19.07.2018 / Іваничі, Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У квітні 2018-го року в лісосмузі біля села Біличі Іваничівського району чоловік знайшов 27 набоїв, привласнив знайдене та заховав у лісі.

Про це йдеться у вироку Нововолинського суду від 4-го липня 2018-го року.

10-го травня 2018-го року дорогою з села Петрове Іваничівського району, прямуючи на автомобілі в напрямку смт. Іваничі, він зупинився біля місця, де заховав вищевказані боєприпаси, забрав їх та переніс до салону авто “Мітсубісі Аутландер”, після чого автомобіль зупинили працівники Іваничівського відділення поліції.

Під час огляду вказаного автомобіля у салоні на підлозі заднього правого сидіння було виявлено та вилучено картонну коробку у якій знаходились предмети ззовні схожі на патрони калібру 5,45 мм у кількості 27 штук, які чоловік незаконно придбав, носив та зберігав без передбаченого на те законом дозволу.

Згідно висновку судової балістичної експертизи №121 від 17-го травня 2018-го року, надані на дослідження 27 предметів відносяться до боєприпасів і є 5,45х39 мм проміжними патронами зразка 1974-го року. Досліджувані набої придатні для стрільби.

Нововолинський суд постановив визнати чоловіка винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.263 КК України (незаконне придбання, носіння та зберігання бойових припасів без передбаченого законом дозволу), призначивши покарання у виді позбавлення волі на строк три роки, і на підставі ст.75, ст.76, КК України звільнити від відбування покарання, якщо протягом одного року не вчинить нового правопорушення.

Фото ілюстративне.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця