<

У Благодатному встановили 23 камери відеоспостереження за вулицями селища

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:44 | 7.03.2018 / Іваничі /
Перегляди
12
/ Коментарі відсутні

6-го лютого в селищі Благодатне відбулося підведення підсумків виконання Програми “Безпечне місто”. Загалом було встановлено 23 камери вуличного відеоспостереження, а одну із них надано в публічний доступ.

Для реалізації Програми, за сприянням нардепа Ігоря Гузя, було виділено 150 тисяч гривень із державного бюджету та ще 50 тисяч дофінансувала селищна рада. За результатами електронних торгів вартість системи відеонагляду склала 198 тисяч гривень.

Олександр Топорівський розповів, що разом із поліцейськими обрали місця, де вже встановлені камери. Також голова Благодатного додав, що камери вже допомагають на практиці.

“Я знаю, що по одному факту матеріали з камер вже приєднані до кримінального провадження, це було близько місяця тому. А ще буквально півтора місяці тому, знайомий прокинувся зранку і в нього був “потовчений” паркан. По записах ми вирахували авто, і далі розбираються правоохоронці,” – розповів Олександр Топорівський.

Народний депутат Ігор Гузь уточнив в селищного голови хто може отримати відео і який механізм. Топорівський повідомив, що співпрацюють з поліцейськими і надають відео для проваджень. Також додав, що наразі немає людини, яка б постійно моніторила б камери, а працюють лише з архівами.

Присутнім на презентації був виконавець робіт, Володимир-Волинський підприємець Андрій Кандиба. Він розповів принцип роботи камер, характеристики встановленого обладнання та можливості, які отримує поліція. На завершення подарував Олександру Топорівському символічні “Ключі від безпечного міста”.

Від присутніх була пропозиція, аби нардеп сприяв щоб відео в суді зараховували як доказ. За їх словами, це питання варто підняти на рівні держави.

Далі фотографії надані виконавцем робіт і зроблені під час налаштування системи.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа