<

Школа і садочок лишились без тепла: в Іваничах зупинилися котельні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:04 | 6.03.2023 / Іваничі / , /
Перегляди
2706
/ коментарів 10

Посеред опалювального сезону в комунальних установах Іванич вимкнули опалення. Діти в дитячому садочку, учні в ліцеї №1 лишились без опалення. Батьків не попередили.

Про це БУГу стало відомо з власних джерел. На вулиці похолодало, навіть випав сніг, однак в навчальних закладах Іванич не має опалення. Батьків ніхто не попередив про відсутність тепла, тому діти зранку традиційно пішли в школу та дитсадочок. І опинилися в холодних класах та групах.

Депутатка селищної ради Катерина Бонюк на своїй сторінці у фейсбуці зазначила, що питання опалення ніхто не вирішує і дітям доводиться мерзнути в мінусову температуру.

“Батькам не повідомили заздалегідь, що дітям доведеться мерзнути. Вони сидять у холодному підвалі, бо тривога, а після відбою повернуться у холодні групи та класи”, – наголосила Катерина.

Зупинку теплопостачання в навчальних закладах підтвердив БУГу і керівник виробничої дільниці ТОВ «Аванті-Девелопмент», яка надає послуги з теплопостачання комунальним установам Іванич, Олег Новосад.

За його словами, в котельні, яка опалює дитсадочок і ліцей №1 сталася технічна поломка, яку вже ремонтують.

Нагадаємо, селищна рада боргувала за опалення комунальних установ понад 2,5 мільйона гривень. Голова громада вперто не хотіла платити за тепло постачальнику теплової енергії – ТОВ «Аванті-Девелопмент» через особистий конфлікт

Томашевська і керівництво ТОВ «Аванті-Девелопмент» не можуть дійти консенсусу щодо того, по якій ціні платити за теплопостачання. Справа навіть дійшла до суду. Фірма-постачальник теплової енергії подала скаргу на селищну раду і наразі її розглядає Волинський окружний адмiнсуд. За інформацією БУГу, 6-го березня відбулося перше судове засідання у цій справі в Луцьку.

Як стало відомо БУГу, борг за опалення керівництво громади, хоч і частково, але все-таки виплатило.

У тому, що котельні зупинилися через несплату і некомпетентність голови громади Лідії Томашевської, впевнена і Катерина Бонюк.

“Можливо, ви не в курсі, але котельні зупинилися через несплату! Власні амбіції і некомпетентність у всьому Томашевської привели до найгіршого: заклади освіти без тепла при мінусовій температурі. Рекомендую батькам дошкільнят і школярів приносити чеки з аптек в кабінет головихи”, – написала вона.




коментарів: 10
  1. Народ ,ви ж самі вибрали таку владу ,то в чому прорблема,”любіть2 її й далі І ображайтесь самі на себе .

  2. Вигнати з селища те Аванті разом із владою Іванич. Чому через сварки двох ідіотів діти вийшли крайніми? Опалювальна фірма не мала абсолютно ніякого права припиняти опалення в сезон, бо це їм так захотілось, це взагалі-то кримінал. Ну а ті керовниці спідничні – головна і вся її армія -саме пора за власним бажанням в комунгосп вулиці підмітати за власним бажанням, бо терпець в народу на грані. Запросіть журналістів, хай камери відеоспостереженя за останній тиждень переглянуть коли вся ця армія в спіднцях додому втікає. Нічого ніхто не робить, і за це ще й зарплату отримує!

  3. Чому Аванті відмовляється нараховувати оплату по лічильнику? Бо там ніяких 2млн ніколи не буде і за траспортування теж. Донєцкоє аванті хоче брати по середньому тарифу плюс транспортування. А за транспортування теж не вони оплачували будову газової інфраструктури. Так що суд має поставити крапку газовій мафії

  4. Там недавно обіцяли поліції, тим трьом нещасним трудягам МІЛЬЙОН!!!! ЗА ЩО????? А дітям, яких 1000 напевно в школі нуль цілих фіг десятих, ще й опалення вирубили. Повернули Іваничі десь в епоху хрущова, методи керівництва такі ж, жах просто. Всі пишуть що хотіли те й вибрали, а може там і вибори підтасовані були? Ну не може бути що весь місцевий народ такий сірий.

  5. Подякуйте ВО Свобода А.Бадзюню , який привів ТОВ «Аванті-Девелопмент» в Іваничі і мав з цього немалу вигоду.

    • Дякуємо вам ВО Свобода А.Бадзюнь!
      Саня, все правильно, все як ти і просив?

  6. Хай депутат напише запит до верховної ради.Все вирішують ЛЮДИ ГРОМАДА ,а не ті хапуги!!!

  7. Докерувалося те чудо до ручки, внаслідок тупості Томашевської без опалення лишили школу, садок і лікарню, де знаходяться хворі та хлопці військові. Нехай би платила і паралельно судилася,було б рішення суду, тоді можна про щось говорити. А так дитячий розум, я неплачу і мене все решта не стосується, що і як буде.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок