<

Робота громадської приймальні Ігоря Гузя у розрізі часу: що вдалось вирішити?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:28 | 20.10.2015 / Іваничі /
Перегляди
14
/ Коментарі відсутні

Громадська приймальня у Іваничах депутата Верховної Ради України Ігоря Гузя активно діє із січня 2015-го року і до сьогодні. Керівник Анна Чипинюк збирає заяви та звернення мешканців, узагальнює їх, веде листування, вживає передбачені законом заходи для задоволення вимог жителів Іваничівського району вже близько 9-ти місяців.

Завдяки осучасненню новітніх технологій громадяни також мають змогу подавати заяви у онлайн-приймальню народного обранця. Керівник приймальні займається і організацією прийому виборців із депутатом.

Звернення жителів селища, а також усіх сіл Іваничівського району часто стосуються вирішення різних життєвих проблем: прохань учасників АТО про надання їм відповідного посвідчення, відсутності автобусного сполучення у деяких населених пунктах району, чи надання матеріальної допомоги на життєво необхідні потреби громадян.

«Залежно від типу звернення, відповідно реагуємо на нього. Першочергово звертаємо увагу на ті проблеми, які потребують негайного вирішення або сприяння народного депутата Ігоря Гузя. До таких відносимо, наприклад, важкі травми та захворювання. Спільно із юридичними консультантами терміново готуємо депутатське звернення до різних організацій із проханням якнайшвидше відреагувати. Інколи звертаємось відразу в районну чи обласну лікарню та Міністерство охорони здоров’я, якщо, звісно, у цьому є необхідність», – розповідає керівник громадської приймальні народного депутата Ігоря Гузя у Іваничівському районі Анна Чипинюк.

До приймальні народного обранця також звертаються за допомогою у проблемах із законодавством: якщо рішення суду якимсь чином було проігнороване, або зовсім не виконане.

Депутатські звернення щодо сприяння у безоплатному лікуванні мають позитивний результат. Таким чином було повністю профінансоване лікування військовослужбовця із села Морозовичі, який зараз продовжує діагностику у Києві.

Анна Чипинюк говорить, що жителі району приємно вражені, адже депутат відвідав усі 23 сільські та одну селищну ради, як і обіцяв. На таких особистих прийомах нардеп слухав проблеми, які найбільше турбують громадян. Після цього Ігор Гузь доручав своїм помічникам та керівникам громадських приймалень з’ясувати, яким чином можливо вирішити ці проблеми. Після цих візитів, за ініціативою депутата Верховної Ради на соціально-економічний розвиток Іваничівського району, Уряд виділив субвенції із державного бюджету: 350 тисяч гривень на встановлення теплогенератора та заміну вікон у будинку культури в селі Риковичі; 200 тисяч гривень на заміну вікон і дверей у будинку культури Переславич; 170 тисяч гривень на встановлення котлів, нових вікон та перекриття даху в Бужковицькому будинку культури, 180 тисяч гривень на заміну вікон та дверей у Луковицькій загальноосвітній школі, а також 150 тисяч гривень на капітальний ремонт будинку культури села Орищі.

Керівник громадської приймальні розповіла, як досягти успіху при зверненні до народного депутата:

  • Однозначно – проблема, із якою звертаються, повинна бути реальною;
  • Справжність обов’язково закріплюйте документально (тобто для отримання, до прикладу, фінансової допомоги Ви повинні надати у приймальню відповідну довідку про стан здоров’я, яка є підтвердженням хвороби);
  • Можливі способи вирішення даного питання неодмінно узгоджуються із керівником приймальні Анною Чипинюк (адже вона добре знає, у які інстанції треба звертатись насамперед).

«Інколи достатньо вислухати наболіле та просто підтримати у важку хвилину тих, хто приходить у приймальню Іваничівського району», – зазначає керівник громадської приймальні Анна Чипинюк.

Загалом, за 9 місяців плідної праці керівника громадської приймальні у Іваничах народного депутата Ігоря Гузя було прийнято понад 150 заяв, жодна з яких не залишилась осторонь уваги волинського парламентаря.

Прес-служба народного депутата України Ігоря Гузя




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця