<

Разом з будівлею горіли свиня та 11 поросят. Пожежі на Іваничівщині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:29 | 12.02.2018 / Іваничі / /
Перегляди
2
/ 1 коментар

У січні 2018-го року на території Іваничівського району виникло три пожежі. У селі Жашковичі зайнялася скирта соломи, а в селах Гряди та Мовники загорілися господарські споруди, в одній з яких загинула домашня живність.

Про це повідомив заступник начальника 18-ої державної пожежно-рятувальної частини Юрій Новосад.

За інформацією 18-ої державної пожежно-рятувальної частини у селі Мовники господарська споруда зайнялася через несправність електропроводки. Крім того, що пожежа завдала матеріальних збитків господарям, у вогні загинула домашня живність: свиня і одинадцять поросят.

Також через необережне поводження з вогнем в селі Жашковичі зайнялася скирта соломи.

Збитки від пожежі господарської споруди у селі Гряди, яка загорілася через коротке замикання електромережі, оцінили орієнтовно у 5 тисяч гривень.

Загалом за 2017-ий рік на території Іваничівського району виникло 59 пожеж, в одній з яких загинула людина. Про це інформує сайт районної державної адміністрації, спираючись на доповідь головного спеціаліста з питань цивільного захисту Віталія Стадніка.

Упродовж 2017 року 18-та державна пожежно-рятувальна частина виїжджала за сигналом „тривога” 391 раз. На пожежі та загоряння здійснено 59 виїздів. 

Збитки, завдані внаслідок пожеж у 2017 році, склали 1,893 тисячі 318 гривень. Врятовано матеріальних цінностей, будівель, споруд, худоби, грубих кормів, техніки на суму 4,633 тисячі гривень.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця