<

«Порадів і пішов далі працювати на 4,5 тисячі» – нововолинський лікар, який перехворів COVID-19, отримав подяку від першої леді України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:53 | 27.05.2020 / Іваничі, Нововолинськ / /
Перегляди
53
/ коментарів 6

26-річний лікар ортопед-травматолог Віталій Денисюк Нововолинської ЦМЛ та за сумісництвом Іваничівської ЦРЛ отримав лист з подякою від першої леді України Олени Зеленської. У фейсбуці медик написав іронічну публікацію.

“Досить змішані почуття переповнюють, друзі! Хочеться багато написати, але це мало що змінить в ході сьогоденних подій. Той момент, коли ти вирішуєш чи реанімувати здоровий глузд в своїй свідомості, як вчили тести на Крок-3 за стандартною схемою: А-абсурд, В-Вітя, С – система.

Пандемія. Маска. Чисті руки. Працюєш, об’єктивно, голіруч.

Ти лікар, який практично живе на роботі і ти захворів на COVID-19 – клас. Самоізоляція. Одужання. Далі в роботу. В адміністрації лікарні тебе переконують, що ти захворів НЕ на роботі – абсурд”, – пише на своїй сторінці в фейсбуці лікар.

Розповідає, що 26-го травня вручили “подяку” від Олени Зеленської. Журналістам БУГу додав, що такі подяки отримали усі медики, які перехворіли коронавірусом.

“Порадів і пішов далі жити на 4,5к. Занавіс. Не існує такого емоджі, який би передав мої емоції 😅🤔🙄🤯 🔫 Навіщо це все?
ПС: паспорт для порівняння”, – іронізує Віталій Денисюк.

У коментарях до посту розгорілася дискусія. Більшість користувачів підтримали іронію лікаря щодо листа-подяки дружини президента України Володимира Зеленського.

Гусь Надія: “Ну це, як 300%….Ні в чому собі не відмовляй”.

Iryna Kolesnikova: “Нє, ну тобі ще пощастило: в Дніпрі лікарів, які захворіли на ковід, просто звільняють”.

Alla Chekurova: “Віталій, від добра добра не шукають! Ми робимо свою справу! За нами- істина! Підтримую тебе: не мовчи! Колись,- у 2012 році, коли у місті Харкові я побачила свою пенсію у 1тис грн, то вирішила, що це не справедливо! А працюю дільничним терапевтом з 1983 року… Вирішила написати у ВОЗ та у ООН, як мені мої пацієнти порадили…А написала так: “Допоможіть з реформуванням системи охор. здор! На відміну від нашого МОЗу, у ВОЗі читають звернення! І щож сталося? У тому ж 2012 році, у день медичного працівника, на телешоу , ВОЗ та ООН подарували Україні 500тис доларів на автоматизацію охорони здор.! Уявляєш? Тому, не мовчи! Читай свої права на сайті МОЗу і йди до керівництва з доказовими приказами МОЗ! Хто стукає, тому відкривають! А медична спільнота тебе підтримає!”.

Dmytro Bilokonskyi: “Скажу тобі чесно, я також заразився на роботі і мені не потрібно було сильно переконувати свою адміністрацію, що я заразився саме там. Але в таких ситуаціях вилазять всі недоліки системи і гниди керівництва на місці. Мені повезло, чого і тобі бажаю!”.

Liubomyr Matiashok: “Адміністрація в типографії роздрукувала папірці, на швидку руку написала, сама підписала і з гордо піднятою головою вручила. Головне, що одужав !!! А все інше”.

Vitalii Denysiuk Liubomyr Matiashok: “Я не знаю як це було. Але виглядає, як плювок в обличчя”.

Yevhenii Ozhho: “Так, як фахівець з управління персоналом, зі спеціалізацією на мотивації до праці, також маю змішані почуття. Визнання є важливою складовою, але її зазвичай застосовують після задоволення базових потреб – безпеки і матеріальних. А так – це підстава. Шкода таких керівників, що взяли на себе відповідальність , а не спроможні зрозуміти і сприяти покращенню”.

На що Віталій відповів: “Дякую! На разі питання визнання, мабуть, останнє, що нас турбувало в цей період. Складна ситуація в світі – розуміємо. Питання в безглуздій “подяці” та в ставленні керівництва до своїх колег. Як можна дорожити організацією, яка не дорожить тобою?”.

Олександр Азаров: “Мучилась, старалась, писала. Я на минулому тижні подібний манускрипт знайшов в конверті в поштовому ящику. Думав щось цікаве, виявились свідки єгові, якась наталя вирішила звернутись саме до мене і запросити на спільний мітинг. Думаю тут шось теж з мережевого маркетингу”.

Serafima Spektor: “Особисто з Вами не знайома, але також двоякі відчуття. Тримайтеся. Головне то здоров’я”.

Руслана Кошман: “Хіба вони продукти купляють собі і дітям за дякую? Хіба машину заправляють дяками? Хіба на відпочинку їздять за дякую? Хіба заробітну плату ставлять в кармани у вигляді подяк?
Чому так важко їм зрозуміти що медики теж люди, і теж потрібно за щось нормально жити а не виживати!!! Коли вони вже будуть достойно оцінювати працю медиків”.

Наталья Мельничук: “Виглядає як знущання. Хіба так перша леді повинна дякувати ?! Оце рівень ! Ганьба і сором”.


Тетяна Бендус
: “Як на мене, листівка, лист написані власноруч несуть тепло і мають більшу цінність”.

Zoya Melnik: “Просто така форма подяки, очевидно, взята з зарубіжного досвіду, наприклад, з тієї ж Італії, де лікар, маючи достойну зарплату, адекватно сприймає і таку подяку, і оплески, і арії в честь його праці. Маючи каторжну працю і смішну зарплату у нашій країні, такі подяки сприймаються інакше…”.

Ілля Володимирович Гриценко: “А уже спробував заплатили запискою в магазині ? По якому курсу рахують?)) Бо я все ніяк не можу свої “дякую ” обміняти на щось суттєве”.

Natasha Dobrovolska: “Саме головне що ви одужали! Тримайтесь! А владі має бути соромно за такий папірець з робочого блокноту пані Зеленської! Ганьба!”

Галина Яшан: “Пропоную відправити назад Подяку за подяку, на такому самому форматі, з повідомленням про отримання”.




коментарів: 6
  1. Бумажки з подякою ще й розмножили в типографії?) Так Януковічь колись мою бабцю з Днем перемоги здається вітав)

  2. Бумажки з подякою ще й розмножили в типографії?) Так Януковічь колись мою бабцю з Днем перемоги здається вітав)))

  3. теж би відправила тій Леді” подяку ! і за таку зарплату нехай там передасть всім подякує…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер