<

Понад півтора мільйона євро планує вкласти Валерій Діброва у потужний елеватор у Іваничах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:19 | 27.04.2016 / Іваничі /
Перегляди
23
/ коментарі 4

У селищі Іваничі планують створити понад 40 нових робочих місць. Про це повідомив депутат Волинської обласної ради Валерій Діброва на черговій сесії селищної ради вчора, 26 квітня. Більше півтора мільйона євро вкладуть у це підприємство, якщо воно матиме потужність більше 25 тисяч тон перероблених зернових культур.

Він запропонував присутнім наочно оцінити вигляд майбутнього зерносховища, яке буде спеціально обладнане для підіймання, сушіння і зберігання великої кількості зерна.

На місці, де у Іваничах раніше був розташований вугільний склад планують розгорнути діяльність сучасного зерносховища – елеватора.

«Сьогодні для нас усіх, а особливо для Волині, важливо підтримувати сільськогосподарське господарство. Така ініціатива у Іваничах – це дійсно крок на зустріч перспективному майбутньому», – зазначив народний депутат України Ігор Гузь, який також взяв участь у сесії селищної ради.

«Плануємо обладнати 8 бочок, які будуть «приймати» зерно. Також будуть і інші, так звані буферні менші бочки, які будуть розкидати зернові культури. Зможемо працювати із соєю, кукурудзою, горохом, ріпаком», – повідомив Валерій Діброва.

Депутат облради є директором ТзОВ «Пятидні», що у Володимир-Волинському районі. «Так як цей окремий підрозділ буде розташований на території селища Іваничі, то, відповідно, усі податки від його діяльності будуть надходити у селищну, районну чи, до прикладу, обласну ради» – запевнив керівник ТзОВ «П’ятидні».

Відповідну інвестиційну ініціативу підтримали присутні депутати та голова селищної ради Федір Войтюк, народний депутат Ігор Гузь, а також голова Іваничівської райради Андрій Бадзюнь.

Директор ТзОв «Пятидні» зазначив, що за згодою депутів після проектування будівництва та грошово-експертної оцінки вдасться розпочати роботу зерносховища. «За» дане рішення усі присутні депутати проголосували одноголосно.

Запуск елеватора планують на час жнив 2017 року.

033f83f3-35a3-41d0-aa5e-a014a1965ae7
ee4ee069-3f0a-4327-b7e8-5f0167e163ad
bfeb0568-b228-49d8-b5e5-cbf3c68c48aa
4a729c7e-925a-4802-a640-5ba75121be3e




коментарів: 4
  1. І тут Валера всіх розвів! А чому б не провести конкурс та більш ефективніше наповнити селищний бюджет, як відомо нетільки Діброва зацікавлений в даному проекті. Питання чому саме він? Слід нагадати ченушам і депутатам згідно законодавства ви повинні оголосити конкурс та провести тендер. Обдурити людей невийде-любі друзі Діброви!

  2. Є селищним депутатом і мені не відомо. Якщо Вам відомо то пишіть хто і що хоче, заради 40 робочих мість ми ще один дозвіл дамо.

  3. Тендер на що провести? Це приватна діяльність. Державні гроші не витрачаються

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер