<

Від менінгіту померла молода мама з Іванич, яка була в комі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:39 | 14.05.2019 / Іваничі / /
Перегляди
19
/ коментарів 5

13-го травня в Іваничівський лікарні померла 23-річна дівчина, яка була без свідомості з діагнозом гострий менінгоенцефаліт.

Нагадамо, 24-го квітня Наталія Ліщенюк потрапила до реанімаційного відділення районної лікарні в Іваничах. Встановили діагноз гострий менінгоенцефаліт нез’ясованої етіології, лікворно-гіпертензивний синдром, набряк головного мозку. Дівчина була в комі.

Без мами залишився хлопчик. Поки чекав маму з лікарні, 9-го травня йому виповнилося 7 років. На жаль Наталія, стан якої днями трішки покращився, не змогла побороти хворобу.

Хлопчика буде виховувати бабуся. З батьком сина Наталія не проживала майже з самого його народження. Мати дівчини їздила на заробітки. Тепер буде доглядати за онуком.

Усі небайдужі, хто може фінансово допомогти родині, можуть надіслати кошти на картку Приватбанку 4149 4971 0033 6405 – мама Наталі, Ліщенюк Лариса Миколаївна.

Перед тим, як дівчина потрапила до ренімації, вона хворіла застудою, ангіною та скаржилася на болі в вусі.

Завтра, 15-го травня, відбудеться поховання. Інтернет-видання «БУГ» приносить співчуття родині Наталії.




коментарів: 5
  1. Хай земля буде пухом! Вічна пам’ять Наталці!!! Шкода маленького хлопчика, який так і не дочекався мами… співчуття родині!

  2. Моя хороша мені тебе не вистачатиме! Земля тобі нехай буде пухом! Спочивай з миром! Вічна пам’ять!!!!

  3. Хай земля буде пухом!шкода Наталку дуже но хто потрапляе в Иванычивску,реанимацию,на выздоровления нема шансив
    Самый настоящий морг за мисяць померло до 10 людей

    • Ну це вже повна, вибачте, фігня. В Іваничівській реанімації дуже гарний медперсонал. У мене було важке запалення. Мене попросту з того світу витянули. А звідки у вас така статистика?!З потолка…

  4. не потрібно звинувачувати лікарів, думаю вони зробили максимум… а в реанімацію будь яку люди все ж потрапляють у надважкому стані.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця