<

Нетверезий водій за кермом КІА на великій швидкості злетів з дороги: повідомили деталі ДТП біля Осмилович

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:12 | 15.05.2020 / Іваничі / /
Перегляди
0
/ коментарі 3

Водій автомобіля КІА, який 14-го травня на трасі Ковель-Жовква поблизу села Осмиловичі Іваничівського району злетів у кювет, перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Як повідомив начальник Іваничівського відділення поліції В’ячеслав Мартинюк, за кермом перебував мешканець Благодатного, який їхав на великій швидкості та не впорався з керуванням. Внаслідок ДТП чоловік отримав травми.

Під час проведення медичного освідування у водія виявили алкогольне сп’яніння.

Подію внесено до ЄРДР за ч. 1 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, триває «Велике будівництво» на трасі Ковель-Жовква, ремонтують дорогу від Нововолинська у напрямку Львова.

Служба автомобільних доріг у Волинській області закликала користувачів доріг бути обачними на цій ділянці а/д Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква, де проходять ремонтні роботи.




коментарів: 3
  1. Було б цікаво почути від МВС абсолютну та відносну аварійність на відремонтованих ділянках доріг Володимир-Вол.-Нововолинськ та Нововолинськ-Дачний масив «Прикордонник».

  2. Незрозумів коментар до чого тут тобі ця статистика, чи ти вважаєш що цю ділянку дороги не треба було ремонтувати взагалі?, чи хочеш звинуватити дорожніх працівників, можливо вони винні ? Одним словом є люди які нічим не задоволенні. А сідати за руль у стані алкогольного спяніння ао твоєму дозволено ? Добре що він ще нікого не зацепив . Шановні Памятайте одне Правила Дорожнього Руху ніхто не відміняв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер