<

На Іваничівщині вшанували пам’ять загиблого Героя Сергія Дармофала

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:38 | 21.02.2019 / Іваничі /
Перегляди
5
/ 1 коментар

20-го лютого у приміщенні школи села Колона Іваничівського району відбувся захід, присвячений вшануванню Героїв Небесної Сотні, після якого всі присутні віднесли квіти на могилу загиблого в зоні АТО земляка Сергія Дармофала.

У навчальному закладі провели виховний захід «Білі лебеді у небесах з перебитими крильми», присвячений 5-ій річниці подій на Майдані.

На вшануванні пам’яті Героїв Небесної Сотні були присутні учасник Майдану Микола Мельник, мама загиблого воїна АТО Софія Дармофал, виконувач обов’язків старости Людмила Лук’янчук, жителі села.

Після завершення заходу всі його учасники та гості відвідали могилу воїна АТО, де запалили свічку пам’яті та поклали квіти.

Сергій Дармофал – уродженець села Волиця Іваничівського району, старший солдат в/ч А2331(м. Володимир-Волинський). Загинув 1-го серпня 2014-го року у 23-річному віці від кулі снайпера.

Нагадаємо, що ЗОШ I-III ступеня села Колона носитить ім’я Сергія Дармофала, а в шкільному музеї є експозиція особистих речей Героя, серед яких «Пам’ятка солдату в бою» та «Молитовник військовослужбовця «Молись та служи».




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер