<

«Майже ніколи не вживає алкоголю»: Іваничівський суд дав усне зауваження студенту за водіння в нетверезому стані

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:51 | 7.05.2019 / Іваничі / /
Перегляди
0
/ коментарів 17

Студенту агротехнічного коледжу за керування в нетверезому стані Іваничівський суд виніс усне попередження. Водій в суді пояснив, що взагалі майже ніколи не вживає алкоголю.

В постанові суду від 23-го квітня йдеться про те, що хлопець в селі Заболотці Іваничівського району о 00:20 був зупинений патрульними. Поліцейські виявили в водія ознаки алкогольного сп‘яніння та склали протокол.

У суді хлопець зазначив, що взагалі майже ніколи не вживає спиртних напоїв, в цей день випив пів пляшки пива. Сказав також, що повністю усвідомив свою вину, щиро розкаюється у вчиненому. Водій зазначив, що до адміністративної відповідальності притягується вперше, позитивно характеризується по місцю проживання, по господарстві використовує транспортний засіб. В подальшому зобов‘язався подібного не вчиняти.

Вислухавши пояснення особи, яка притягується до адміністративної відповідальності, оглянувши матеріали справи, суд прийшов до висновку, що в діях особи міститься склад правопорушення, передбачений ч.1 ст. 130 КУпАП – Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння.

Судя Олександр Мушкет вважав, що вчинене правопорушення не представляє собою великої суспільної небезпеки і не завдало значної шкоди суспільним чи державним інтересам, тому необхідно звільнити хлопця від адміністративної відповідальності у зв’язку із малозначністю вчиненого ним порушення та обмежитись усним зауваженням.

Читайте також: «Випив пива в обідню пору та сплатив 10 200 грн: на Іваничівщині оштрафували та позбавили прав водія»




коментарів: 17
  1. НАСТУПНОГО РАЗУ КОЛИ КОГОСЬ ЗАБЕ-ТО НА СУДИ ВИН СКАЖЕ-Я НЕ ХОТИВ.ЦЕ ВПЕРШИЙ РАЗ.И Я БИЛЬШЕ ТАК НЕ БУДУ

  2. закон має бути один для всіх, а як же ті, що оплатили по 100000грн та позбавлення водійського посвідчення!!!??? Напевно родич судді попався. А взагалі б за келих вина чи пива не має бути ніякої відповідальності….

  3. Його батя бивший мєнт, працював в дсо. А на рахунок вироку то це повна несправедливість, неважливо скільки ти випив, малий БРЕШЕ шо випив пів пляшки пива, бо пройшов деякий час після того як його освідували на стан алк. спяніння, і не покаже там 0.2 проміле від того пива. Після того як на другий раз цей бухий парніша посадить на капот пару невинних людей так само скаже що більше небуде?

  4. МенІ здасться що про таке взагалі не треба писати .Бо толку з того мало що написали.Поговорли тай забули .,а буде приклад всім хто сідає за кермо випившиа, що нічого за це небуде. Я ж хороший тільки один раз.Тільки Дуже шкода що у нас в Іваничах такий гуманный суд.

  5. Як таке може бути .Поліція склала протокол що був випивний ,а суддя що ві н хороший.взагалі навіщо таке писати щоб був приклад для інших що за таке нічого небуде .Усне зауваження .Просто смішно що суд виніс такий вирок,

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер