<

Іваничі: мешканці Рівненщини їхали на весілля, а потрапили в ДТП

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:01 | 19.09.2017 / Іваничі / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Мешканець Рівненської області 89-го року народження, керуючи авто марки “Рено”, не надав перевагу в русі автомобілю “Сітроен”, що рухався по головній дорозі.

17-го вересня до Іваничівського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в селищі Іваничі на перехресті вулиць Заводська та 8-го березня трапилася дорожньо-транспортна пригода.

Водій “Рено” не пропустив автівку, що рухалася по головній дорозі, таким чином спричинивши ДТП. Відомо, що у салоні він перебував з сім’єю. Чоловік поспішав на весілля, на яке так і не потрапив.

Як інформують у поліції, такі дії згідно статті 124 КУпАП тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

А 14-го вересня у селі Будятичі водій “Фіата Скудо”, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, не побачив припаркованого на узбіччі “Рено Трафіка” і в’їхав прямо в авто, пошкодивши передню його частину.

Дії чоловіка розглядають у відповідності до статті 130 КупАП – керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння тягнуть за собою накладення штрафу на водіїв у розмірі 10 200 грн з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 1 рік, повідомляють у поліції.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер