<

Іваничі: як виглядатиме пям’ятник загиблим у зоні АТО та під час Революції Гідності

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:39 | 18.03.2019 / Іваничі / /
Перегляди
10
/ коментарі 2

У Іваничівській РДА показали, як буде виглядати пам’ятник загиблим Гароям АТО та під час Революції Гідності.

Підготовчі роботи з встановлення пам’ятного знаку Героям Майдану і учасникам АТО в селищі Іваничі почалися 11-го жовтня 2018-го року.

До втілення задуму залучили заслуженого архітектора України Івана Жовнича та заслуженого художника України Романа Вільгушинського.

Нагадаємо, що загальна вартість проекту становить близько 800 тисяч гривень.

У районному бюджеті на встановлення пам’ятника виділили 539,8 тисяч гривень, ще частину коштів використали із субвенції, яка надійшла з держбюджету на соціально-економічний розвиток району, і з бюджетів територіальних громад Іваничівщини.

Зараз пам’ятник має такий вигляд




коментарів: 2
  1. Вже в Іваничах памятник на памятнику, від меморіалу загиблим воїнам при вїзді в Іваничі, далі місце памяті біля памятника Т.Шевченку, а далі парк. Чи неможна було б усе це в одномі місті біля меморіалу воїнам. Парк залишити для відпочинку. Безумовно вони зробили великий внесок в захист Батьківщини, про це повинні памятати покоління. Але вилучати з бюджету району 800 тис це безумство.

  2. Яно, при всій повазі, Ви так пишете тому, що Вас це не торкнулося особисто. І не доведи Господи зрозуміти, що таке втрата найближчої людини і потім отакі слова в її адресу. А від мене особисто моє Вам превелике ФЕ!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок