<

Гроші від акції-ярмарку Іваничіська селищна рада передала Єві Марчук

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:01 | 22.02.2017 / Іваничі /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

21-го лютого заступник голови Іваничівської селищної ради Микола Пасевич та секретар Володимир Сарабуна відвідали маленьку Єву Марчук та її маму Катерину, щоб передати кошти, виручені від акції-ярмарку  на лікування маленької Єви.

6080 гривень таку суму було одержано на акції-ярмарку, яка відбулася в Іваничах 15 лютого.  До цього долучилися працівники апарату селищної ради, дитячого садочка, комунального господарства та депутати селищної ради Сергій Бучко, Сергій Хом’як, Віталій Пилип’юк, Віктор Дмитрук, Руслан Мартинюк, одноосібник з Древинь Володимир Хованюк. Ось такими спільними зусиллями були зібрані кошти, яку вирішили передати на лікування Єви Марчук з Іваничів.

Напередодні Катерина з донькою приїхали  в Іваничі з лікарні. Мама відмітила, що стан Єви поліпшується. Якщо спочатку лікарі давали мало надій на те, що дівчинка житиме, то зараз є надія, що Єва подолає недуги. Через тиждень планують їхати в Київ у центр неврології. “Нам треба відійти від зонда(так доводиться годувати Єву, якій уже 1 рік і 3 місяці)”,- каже Катя про доньку. У Німеччині в Мюнхені є шанси вилікувати Єву за новим медикаментозним методом – нейротерапією, але надто вже недосяжна сума – 1 мільйон гривень потрібно. Зараз у них на рахунку близько 130 тисяч. Подали заявки у благодійні фонди. Раді кожній допомозі. Гроші потрібні чим швидше, тим результативнішим буде лікування. Cподіваються до літа назбирати хоча би половину суми. Розглядають інші варіанти лікування як за кордоном, так і в Україні.

P.S. Тарас і Катерина благають усіх небайдужих допомогти їм врятувати життя маленькій крихітці, яка прийшла у цей світ, аби жити і приносити радість рідним.

Вони будуть щиро вдячні за будь-яку суму допомоги на картку «ПриватБанку» 4149 4978 4195 1926 на ім’я Катерина Вадимівна Марчук, номер телефону 093-625-78-25 – Тарас Марчук.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок