<

Дівчина з Іваничівщини, яка постраждала в ДТП у Нововолинську – у тяжкому стані: сім’я потребує допомоги на лікування

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:01 | 28.09.2018 / Іваничі, Нововолинськ / , /
Перегляди
25
/ коментарів 18

16-річна Ірина Герасимчук, яка 28-го вересня постраждала в ДТП у Нововолинську, перебуває у реанімаційному відділенні НЦМЛ у тяжкому стані. Багатодітна родина потребує коштів на лікування.

Знайома сім’ї Наталія Муляренко у фейсбук опублікувала повідомлення з проханням про допомогу.

“Іра Герасимчук попала в тяжку аварію, зараз лікарі борються за її життя. Мама сама виховує 4 діток, пів року тому помер чоловік, найменшій донечці 7 місяців. Це дуже велика трагедія. Сім’я матеріально не є багатою. Прошу хоча би по пару гривень і це вже буде важливо!”, – пише жінка.

Після аварії, в якій автомобіль Volkswagen Golf злетів з дороги, Ірину, яка перебувала в автівці, госпіталізували з черепно-мозковою травмою.

У коментарі журналісту «БУГу» Наталія розповіла, що лікарі зробили операцію на головному мозку. Нині стан дівчини критичний.

Ірина навчається в педучилищі ім. А.Кримського, на другому курсі. Проживає в селі Соснина Іваничівського району.

Допомогу на лікування можна перерахувати на картку Ощадбанку 5167490153230744 або Приватбанку 5168757319560936 (мама постраждалої Герасимчук Віта Олександрівна).




коментарів: 18
  1. А ти трутень шо робиш на цьому світі.давай будем виясняти шо вона там робила .рятувати треба а не виясняти.

  2. Яка різниця, що вона робила в авто, дитина в тяжкому стані і потребує допомоги від небайдужих,в нас час все може бути з любим, можеш йти по трутуарі і можуть збити, сам не знаєш де впадеш, а якби знав то б підстелив.

  3. Шкода дівчинку. Саме зараз знаходжусь під реанімацією у нас своє горе. І бачила цю дівчинку і її родину. Дай Боже їй сил одужати.

  4. +: їхала додому з Польщі; верталася від родичів (знайомих, друзів …) вранці щоб встигнути на уроки в …; звідкілясь приїхала потягом до Володимира-Волинського, а водій її відвозив додому; когось відвозили на потяг; її котові стало погано і потрібно було терміново відвезти до приватного ветеринара, який живе на 15-му мікрорайоні або в тій місцевості (кіт лишився у ветеринара, вилетів з машини і побіг кудись, загинув при ДТП, з’їли бандерівці) …; …

    -: вона малолітня шалава

    Що бродить в голові у москаля: вона малолітня шалава. Так їй і треба. Мені насрати і я всім про це розкажу

    Як міркує Українець (Я) або будь-яка здорово мисляча, думаюча людина в якої в голові є мізки а не кисіль головного мозку: допоможу як зможу врятувати дитину (хай навіть тільки цим коментарем). Можливо вона шалава сьогодні (що дуже прикро), а завтра візьметься за розум стане мамою, дружиною … людиною яка врятує людство від усього поганого або ж мамою людини яка врятує людство від усього поганого або ж сама врятує тебе завтра

    Будь Людиною! Москаль стань Людиною (це не просто але воно того варте)!

    • ти придурок???? шо ти тут таке пишеш???? більшості з вас не знає її, нащо її обзивати шалавою???? тим більше вона до таких не відновиться!!!! шо робила в тій машини??? – це вже не ваше суче діло!!!!!! подивіться на себе морди дибільні!!!!

  5. Ти москаль чи придурок хоча це одне і теж .це не твоя справа що вона робила в тіймашині

  6. Москальтишо придурок хоча москаль і придурок одне і теж.яка тобі різниця що вона там робила

  7. А що водій?
    Він винен у цій Ситуації.

    Чому він не бере лікування на себе, чи “бляхи” за останні гроші купив і тепер на мілі?
    Думаю справжній чоловік САМ би докладав максимум зусиль для порятунку, і не допуститив би розголосу пліток по місту і обливання брудом дитини.
    Це ж який удар для родини, втратити батька і тепер просити милостиню на порятунок дитини.

    А дитину не судіть, їй всього 16, багато чого вона не розуміє ще, в такому віці ми всі думали що вже дорослі….

  8. Нормальній людині і в голову не прийде питання “що вона(він) робила в тій машині?”.. коли бачиш таке думаєш чи в силах ти помогти чи хоч просто помолитись.. зараз автомобілів на дорозі як мурах.. всі ними їздять.. і яка різниця куди/нащо.. правду там вище писали, можна по дорозі іти пішки і станеться лихо.. повибивала б людям той “кисіль” з голови. Як вас таких земля носить…

  9. Боже люди, майте трішки совісті. Не маєте бажання допомогти-то і не меліть язиками. Дитині всього 16 років про що можна ще говорити.Нехай видужує

  10. Мені дуже боляче читати образливі коментарі про дівчину. Вас попросили допомоги, а тут розвели різні плітки та домисли.Не будьте жорстокі, бо не дай Боже, завтра може на місці цієї дитини бути Ваша. Але я вірю що хороших людей більше і ми поможемо хто молитвою хто коштами. Давайте робити ділом, та залишимо ці коментарі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця