<

Біля Благодатного через погодні умови фура злетіла з дороги

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:42 | 18.12.2018 / Іваничі, Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ 1 коментар

Через складні погодні умови 17-го грудня близько 17:00 на в’їзді до селища Благодатне фуру знесло з проїжджої частини.

Вантажівка з’їхала з дороги та самостійно не могла продовжувати рух. Співробітники 18-ї державної пожежно-рятувальної частини селища Іваничі за допомогою пожежного автомобіля витягнули машину на проїжджу частину.

“17-го грудня о 17:02 надійшло повідомлення про те, що вантажний автомобіль марки “Мерседес” з’їхав з дороги на повороті до Благодатного, виконуючи маневр розвороту. Водій повідомив нам, що вантажівку розвернуло впоперек дороги і він не може виїхати. 

Через ДТП рух на даній ділянці був тимчасово паралізований. На момент виконання аварійно-пожежних робіт на місці були також працівники іваничівської поліції. Авто відкопали лопатами зі снігу і за допомогою пожежного автомобіля витягнули його. 

Після завершення аварійних робіт вантажівка продовжила рух в сторону міста Нововолинськ”, – розповів “БУГу” начальник 18-ої пожежно-рятувальної частини селища Іваничі Олександр Хом’як.

Зі слів рятувальників, під час ДТП ніхто не постраждав.




один коментар
  1. 25 грудня 2018 року приблизно о 11 годині на перехресті смт. Благодатна знову сталася дорожньо транспортна пригода з а участю “тіра”та легкового автомобіля.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця