<

Ігор Гузь вимагає реакції Президента України щодо звільнення Володимира Гунчика

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:37 | 8.12.2015 / Новини / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Народний обранець заявив, що до закінчення цього тижня чекатиме рішення Адміністрації Президента щодо звільнення чинного голови Волинської обласної адміністрації Володимира Гунчика. Про це він повідомив сьогодні, 8 грудня, на брифінгу Верховної Ради України.

Парламентар попередньо надіслав відповідне депутатське звернення Президенту України Петру Порошенку. У зверненні навів ряд найбільш резонансних фактів із життя Волинської області, що показують бездіяльність губернатора Володимира Гунчика.
«Володимир Петрович Гунчик вже більше року займає посаду голови Волинської обласної адміністрації. На Волині від початку його керівництва ситуація із незаконним видобутком бурштину вийшла на непідконтрольний рівень. Губернатор у першу чергу несе відповідальність за той безлад, який зараз відбувається у Маневицькому районі, де знаходяться поклади бурштину» – зазначив під час виступу народний обранець.

Ігор Гузь підкреслив, що за час діяльності чинного голови облдержадміністрації незаконний видобуток бурштину на Волині набув всеукраїнського масштабу. Волинський губернатор Гунчик не має конкретної позиції вирішення цієї проблеми. «Володимир Петрович неефективний у контексті боротьби із нелегальним видобутком бурштину. Це не єдина проблема» – додає народний обранець. Ігор Гузь зазначив у письмовому зверненні до Президента України Петра Порошенка перелік усіх зауважень щодо роботи діючого голови Волинської ОДА. «Об’єктивно – область втомилася від цієї людини. Протягом цього тижня я чекаю реакції від Адміністрації Президента з приводу мого звернення. Сподіваюсь, що Петро Порошенко все-таки здійсних кадрові рішення після такої кількості «провалів» Гунчика».

Народний депутат Ігор Гузь просить Президента України Петра Порошенка невідкладно прийняти кадрове рішення стосовно подальшого перебування на займаній посаді діючого голови Волинської ОДА Володимира Гунчика.

Прес-служба
народного депутата Ігоря Гузя




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок