<

Гузь проти Микитюка: чи призначать колишнього регіонала керувати Волинською митницею?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:17 | 17.06.2015 / Новини /
Перегляди
790
/ коментарів 11

Народний депутат України Ігор Гузь звертається до тих хто був на Майдані з закликом не допустити на призначення начальником Волинської митниці ДФС колишнього регіонала Романа Микитюк

Ситуація з призначенням колишнього регіонала Романа Микитюка начальником Волинської митниці ДФС має своє продовження.

– Після публікації мною попереднього допису до мене зателефонував сам пан Микитюк, який перебуває в Києві з пропозицією зустрітися, – розповідає Ігор Гузь. – Зустріч відбулася, але безрезультатно для претендента на цю посаду) Я підтвердив свої аргументи і сказав, що від них не відступлю.

А тепер ще декілька фактів та аргументів по суті справи:
1. Прикро, що за цією схемою стоїть голова Волинської ОДА Володимир Гунчик який спочатку оформив своїм штатним радником пана Микитюка, а далі лобіює його призначення в кабінетах Адміністрації Президента. Як показує ситуація, до останнього моменту достатньо успішно.

2. Моя ж позиція проста. Всі одіозні персони епохи Януковича не мають права працювати на ключових посадах в області та країні. Це стосувалося і начальника СБУ Мельниковича, начальника обласної міліції Терещука, керівника обласної прокуратури Параки. Ну і звичайно їхніх одіозних заступників. Те ж саме стосується спроб колишнього начальника Волинського обласного управління лісового господарства Богдана Колісника поновитися на своїй посаді, а такі спроби дійсно є. Ситуація з Микитюком тотожна, він є представником системи Януковича/Кучми яку ми маємо зламати. Крапка.

3. Якщо ж будуть закиди, що я відстоюю нинішнього в.о. керівника Волинської митниці Андрія Андрейківа то скажу наступне. Я не був причетний до його призначення. Я мав з ним єдину десятихвилинну зустріч під час виборчої кампанії, а надалі цей чиновник свідомо уникав зустрічі зі мною. Тому якщо є реальні зауваги до Андрейківа, питань немає, нехай Насіров звільняє його. Але не змінює на регіонала!

4. Переконаний, що всі здорові політичні та громадські сил на Волині повинні об’єднатися і не допустити цього призначення. Це плювок в обличчя всім тим хто стояв на Майдані. Так у нас ще є десятки і сотні чиновників чи правоохоронців яких треба звільнити і яких ще не звільнили, але це призначення – виклик волинянам. Якщо проковтнемо, то далі буде гірше!

5. Мої подальші дії однозначні. І Арсеній Яценюк і Петро Порошенко і депутатський корпус парламенту повинен бути в курсі цієї ситуації та зупинити її. Сподіваюся трибуни парламенту вистачить для того аби донести інформацію до тих хто приймає рішення!

6. Знаю, що наступив на мозоль дуже багатьом тим, хто вже потирав руки та готувався до задіяння “старих та звичних схем”. Тому готовий до зливи чорного піару, спалених машин, погроз чи спроб “порішати” і домовитися.

7. Прошу всіх тих хто в темі, подати всю інформацію, щодо “ефективної роботи” пана Микитюка на посаді начальника Ягодинської (Волинської) та Львівської митниці. Потрібні факти! Пишіть на guz.igor@gmail.com

8. Прошу журналістів підняти цю тему на регіональний та всеукраїнський рівень. Потрібна Ваша позиція, розслідування та правдива інформація!

p.s. У мене в друзях дві сотні депутатів парламенту, прошу Вас підтримати мою позицію і дати відсіч поверненню до влади регіоналів!

Юрій Луценко, Олег Ляшко, Єгор Соболєв, Сергій Лещенко, Роман Насіров, Ігор Мосійчук, Андрій Парубій, Тетяна Чорновол, Arsen Avakov,Igor Lutsenko, Володимир Парасюк




коментарів: 11
  1. Чого Гузь до того Микитюка вчепився. Нехай краще згадає як лобіював на призначення у своїй рідній Старій Вижві прокурором Баса Вадима – члена партії регіонів! Слабо згадати.

  2. Та Микитюк порядна нормальна людина, яка не продається на відміну від вищезгаданоі особи!!Він ЛЮДИНА!!!Краще б написав що він зробив для людей окрім як критикувати інших!

  3. Ааа!Так тут ще й узгоджувати коменти треба…щоб пану Гузю підійшли…от вам і об’єктивність і свобода слова!!!

  4. Микитюк-людина з великої букви,скільки добра він зробив для людей,скількох людей забезпечив роботою,житлом, людина слова і честі, чесний і справедливий, саме такі повинні бути при владі!

  5. 100% підтримую нардепа Гузя, а що коїться в Нововолинську: як і раніше представники Партії Регіонів працюють у міськвиконкомі- Савік Едуард наприклад. Якщо люстрація то люстрація,вони всі повинні залишити свої посади, бо незамінних людей не має.Крім того потрібно змінювати всю попередню владу, яка так “доблесно” виконувала всі вказівки попередньої злочинної зграї.

  6. Хто б там що б не казав який Микитюк хороший,він регіонал,-слуга Януковича!!! Не можна допустити такого кадра до керівництва Волинською митницею! Люструвати Микитюка!!!
    А Гузь 100% робить усе правильно! З гордістю кажу, що саме за нього віддала свій голос на виборах і жодного разу не пошкодувала про це!

  7. От кого,то кого не можна було б допускати до влади маріонетку Г…він неадекватний.Суддям-корупціонерам дає зеленк світло,а потім говорить докази.Гузь також прийшов до влади з часів Януковича,а коли побачив,що запахло смаженим поміняв шкірку і давай піаритися перед народом,ставити на коліна та інше.Треба завжди починати з себе.

    • Люда, до якої влади Гузь прийшов за часів Янукоаича коли під час майдану його хотіли посадити? Не несіть маячню, хоч в біографію його загляньте.

  8. Гузь бачиш скільки про тебе тут пишуть і гадять. Значить ти на правильному шляху, працюй і далі в такому руслі!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця