<

Чутки над «БУГом»: сім’я обвинувачуваного у вбивстві Литкіної покинула Нововолинськ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:27 | 7.06.2018 / Новини, Нововолинськ / /
Перегляди
5
/ коментарі 2

Із власних джерел інтернет-виданню «БУГ» стало відомо, що рідні обвинувачуваного у вбивстві неповнолітньої  Катерини Литкіної Назара С. покинули місто Нововолинськ, в якому проживали раніше.

Як повідомляє джерело, мати обвинувачуваного у скоєнні злочину Вікторія Г. проживає нині в Луцьку. За попередньою інформацією, жінка живе у готелі «Світязь», що знаходиться в центральній частині міста.

Є інформація, що саме тут під час перебування в Україні зупинялася мати екстрадованого зі Словенії Максима С., підозрюваного у вбивстві дівчини.

Також є припущення, що рідні Назара С. залишили Нововолинськ через психологічний тиск на сім’ю. Можливо,  Вікторія Г. таким чином хотіла вберегти наймолодших її членів від цькування. В Луцьку її бачили, коли вона відводила дитину в садок – це дає підстави припускати, що сім’я зупинилася в обласному центрі на тривалий час.

На судових засіданнях захисники потерпілої сторони неодноразово ставили акценти на інформації про наміри родичів підозрюваного продати будинок та бар. Адвокати Литкіних розцінювали це як пошуки можливості та ресурсів для втечі.

Натомість Вікторія Г. намагалася пояснити, що вивіска про продаж бару немає ніякого відношення до справи.

ЇЇ син, обвинувачуваний у вбивстві, досі перебуває в луцькому СІЗО.

Також відомо, що в травні на териконі 3-ої шахти у Нововолинську за участю екстрадованого зі Словенії Максима Т., адвоката, правоохоронців проводився слідчий експеримент.

Слідчий експеримент – це слідча дія, яка виконується з метою перевірки існуючих та одержання нових доказів шляхом цілеспрямованого впливу на окремі (такі, що перевіряються) об’єкти або їх копії під час проведення спеціальних дослідів.

До основних завдань слідчого експерименту належать:

– встановлення точного механізму вчинення злочину;
– перевірка висунутих слідчих версій;
– виявлення причин і умов, що сприяли або перешкоджали вчиненню злочину;
– перевірка та уточнення фактичних даних, одержаних за результатами прове-
дених окремих слідчих дій;
– отримання нових доказів;
– встановлення та усунення розбіжностей у показаннях підозрюваних, обвину-
вачених, свідків і потерпілих;
– визначення меж поінформованості або необізнаності злочинців про подію
злочину тощо.

Це – інсайдерська інформація. Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com
Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність. Західна Волинь заслуговує на значно більше правди!




коментарів: 2
  1. Ага,батьки покидьків надовго зупинились у Луцьку,мабудь довічно будуть жити в готелі ‘ Світязь’Що совість проснулась чи сусіди заклювали? Та таким гнидам нічого не страшне,просто незай їхнім дітям вернеться біміранг,який вчинили з Катрусею!Тоді хочу побачити їхні пихаті рила!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок