<

[ОНОВЛЕННО] Чергове ДТП у Нововолинську: травмований мотоцикліст

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:32 | 15.06.2016 / Новини /
Перегляди
6
/ 1 коментар

Дорожньо-транспортна пригода за участю мотоцикліста трапилась у Нововолинську. 

15-го червня близько першої години дня по вулиці Нововолинській поблизу олійно-жирового комбінату, мотоцикліст не справившись з керуванням вдарився в бордюр і вилетів на обочину.

Швидка допомога оперативно прибула за викликом. За попереднім діагнозом у чоловіка перелом правої ноги.

Зі слів мотоцикліста – “підрізав” його автомобіль зеленого кольору (на українській реєстрації) та не зупиняючись зник з місця пригоди. За кермом авто перебувала жінка.

За інформацією прес-служби поліції:

15-го червня місті Нововолинськ мотоцикліст під час роз’їзду з зустрічним легковим автомобілем не впорався з керуванням та впав з мотоцикла. Поліцейські відкрили кримінальне провадження.

Учора в Нововолинську близько 14 години 45-річний житель селища Благодатне, яке відносять до міста Нововолинськ, керуючи мотоциклом «Вайпер» під час роз’їзду із зустрічним автомобілем не впорався з керуванням та впав. Внаслідок ДТП постраждав мотоцикліст. Його госпіталізували в травматологічне відділення Нововолинської центральної міської лікарні. Медики діагностували в нього забій правого гомілково-ступеневого суглобу.

За фактом ДТП поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють всі обставини інциденту та проводять перевірку.

DSC_6636
DSC_6639
DSC_6640




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер