<

9-річна дівчинка з Горохівщини потребує допомоги для боротьби зі страшною хворобою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:15 | 29.06.2019 / Новини / /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Батьки 9-річної дівчинки із села Скобелка, Горохівського району звертаються до небайдужих про допомогу. Для боротьби із вродженими вадами дівчинці необхідна операція в Ізраїлі, яка коштує понад 100 тисяч доларів США.

Їхня донька, Вікторія, яка народилась із трійні, страждає на кілька вроджених вад і, на жаль, українські медики безсилі. Тому їм необхідно зібрати понад $100 тисяч на лікування в закордонній клініці, – пише Під прицілом.

Брат і сестра Вікторії народилися здоровими, добре розвивалися. Вже ходять у другий клас.

А от Вікторія викликала занепокоєння, була в’ялою. Коли дитині було 10 місяців, медики діагностували у неї дитячий церебральний параліч, подвійну геміплегію, когнітивну недостатність, симптоматичну епілепсію.

У 2016 до немалого переліку недуг додалися ще й кіста лобно-тім’яних ділянок обох півкуль головного мозку та внутрішньо-компенсована гідроцефалія.

Лікувати дитину погодилися в ізраїльській лікарні. Однак сума, необхідна на допомогу, дуже велика для сім’ї.

Щоб Віка змогла жити повноцінним життям, потрібно терміново зібрати 7 тисяч доларів на обстеження у медзакладі і ще понад 100 тисяч доларів на операцію.

Пані Леся повідомила, що з допомогою небайдужих людей їм вдалося зібрати поки близько сотні тисяч гривень. Тож батьки просять усіх, хто має можливість і бажання, допомогти дитині одужати.

Допомогти так легко!

Номер рахунок у ПриватБанку 5168 7427 1002 1423 

Номер телефону мами хворої дівчинки – 097 873 16 63, Павлік Леся Олексіївна. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа